4. helmikuuta 2010

I've got a bad feeling, trust me on this one

Jihuu! Ehkä varovasti uskallan sanoa, että flunssa alkaa olla selätetty! Johan tässä on puoltoistviikkoo kitkuteltu. Suurimman tuskan aiheuttaa tietysti se, etten ole päässyt tanssimaan - kurjaa joutua vain katsomaan treenejä sivusta, kun tietää että ihan joka ikinen kerta olis itellekin tarpeen että kehtaa lähteä kesäkuussa kisoihin...

No mutta tänäänpä otin muutaman varovaisen tanssiaskeleen (äiti älä huolehi, ihan iisisti kokeilin). Jos olo ei taas pahene niin huomenna ehkä lisää. Aika kivaa.

Niettä tästäpä mallia (noista yli 30 000 katselukerrasta ehkä viistuhatta on mun): SYTYCD kolmoskauden topkymppi ja Mia Michaelsin koreografia. Huh.

Mia Michaels / Imogen Heap: The Moment I Said It

4 sanoo jotain:

Ilona A. kirjoitti...

Toi sarja (ja toi koreografia!) on niin parhautta. Ollaan tapitettu kaikki kaudet läpi mun miehen kanssa ja viimeksi eilen illalla kuunneltiin Imogen Heapia Spotifysta :) Paljon muitakin hyviä artisteja on tullut bongattua SYTYCDin ansiosta. Ei malttais millään odottaa seuraavaa kautta!

Duussi kirjoitti...

Ilona - niinpä, ei malttais odottaa! Vaikka voishan noita tulevien kausien (kauden?) jaksoja netistäkin katsoa jo nyt etukäteen... Anyway, ihan mahtava sarja. Heppua ei vois tanssinkoikkelehdinta vähempää kiinnostaa :D joten mä joudun intoilemaan sohvalla yksin, mut tanssityttöjen kanssa onneks voi puida ja huokailla parhaita videoita.

Mia Michaels on aivan mieletön, sen jutut on iskeny muhun noista aina koviten. Ja tosiaan, siitäkin kivaa, että tanssi-inspiraation (jos nyt sellasesta kehtaa edes puhua, kun omat taidot on ehkä tuhannesosa noista) lisäksi matkaan on tarttunut myös uutta musiikkia. :)

Duussi kirjoitti...

Toi video muuten ehdittiinkin jo poistaa YouTubesta, etin ja linkkasin uuden tilalle... toivottavasti nyt pysyy näkyvissä vähän kauemmin! :)

Ilona A. kirjoitti...

Me ollaan siis just ladattu netistä noi kaikki tähänastiset kaudet, joten seittämättä kautta odotellessa! Oon tykännyt eniten kolmos- ja neloskausista, niissä oli mun mielestä persoonallisinta porukkaa. Ja koreografien vaihtuminenkin on vaikuttanut aika paljon. Mia Michaels ei tehny kutoskaudelle melkein mitään ja olin superpettynyt. Samoin Shane Sparks on keskittynyt lähinnä siihen omaan ohjelmaansa.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!