8. tammikuuta 2010

Formal Friday

Ja just kun mä pääsin innoissani totuttelemaan yöpaitakääntäjän arkeen, ni eikös Hanska heitä haasteella. Että tästälähin näin perjantaisin pitää kaikkien uutterien kotitoimistotyöläisten pukeutua ihmisen vaatteisiin ja laittaa mielellään ihan meikkiäki.

"Nojoojoo on ripsaria, saatana."


Noeikäku kivaa! :) Verkkaroituminen on ollut tässä uuteen uravaiheeseen siirtymisessä se suurin huolenaiheeni heti työterveyshuollon menettämisen jälkeen, joten perjantaipukeutuminen passaa loistavasti.

Kuten seuraavan kuvan taidokkaasti rajatusta yläreunasta voi aistia, ilahduin, kun sain päivän dediksen alta pois (olen tuskastuttava mutta yllättävän tehokas yhdistelmä dedis-ihmistä ja manjaana-ihmistä) ja ehdin hetken vilkaista matkaopasta. Eihän tosta kuvasta mitään näe, mutta päällä on Zaran farkut, Vilan musta pitkähihainen trikoopaita (löysin sieltä alkusyksystä sellasia ihanan pitkiä ja ostin het kaks, joista toinen nähtiin musikaalilavallakin) ja samaten Vilan ei-koti-neuletakki. Villasukat ovat lähituotantoa Nauvon Hangslaxista, niistä tämä vilukissa ei luovu edes Formal Fridayn kunniaksi. :)

1 sanoo jotain:

hanska kirjoitti...

wuhuu! mullakin oli/on villasukat, ei näillä keleillä ilmankaan pärjää :D kivaa kun lähdit mukaan :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!