5. kesäkuuta 2009

This is the weekend, beautiful friend

Hyvää viikonloppua toivottaa söpö japanialainen pambi!

Isi on kahden viikon yhden miehen kulttuurintutkimusreissulla Japanissa, lähettelee sieltä joka päivä kännykameralla napsaistuja ihania kuvia elukoista, pytingeistä ja iloisen näköisistä ihmisistä. Oma kaukomatkakuumeeni kohdistuu tällä haavaa New Yorkiin - olen päättänyt pitää huolen, että pääsen sinne vihdoin ensi vuonna! Heppu saa lähteä maksu turvamieheksi mukaan. :)

On muuten ollu kiva viikko tämä(kin)! Keskiviikkona otettiin varaslähtö Jam-it-tanssitapahtumaan neljätuntisen tanssiworkshopin merkeissä; ensin Sam Vaherlehto teetti polviin mustelmia kahden tunnin lyrical-treeneissä, ja heti perään väännettiin toiset kaksi tuntia Ida Jousmäen huippua hiphoppia (ei koordinaatiohäiriöisille). Jos Vaasan suunnalla sattuu olemaan joku tanssista kiinnostunut, Idan oma tanssikoulu Kipinä aukeaa siellä syksyllä! Sinne mars! :)

Eilen sitten kokoonnuttiin Klubille todistamaan kaikkien aikojen ensimmäistä Jam-ittiä. Porukkaa oli mukavasti, tunnelma hilpeän rento ja tanssiesitykset hienoja! Tapahtumasta ollaan tekemässä jokavuotinen (no hitto, kulttuuria tulevaan kulttuuripääkaupunkiin!), saapa nähdä jos sitä itekin ensi vuonna innostuis lavalle asti. Mainiosti sujuneen iltapäivän jälkeen jatkettiin oleilua Kertussa, jonka tunnelma ja ruoka ovat tässä kaupungissa aivan omaa luokkaansa. Itse jouduin hyppäämään kelkasta siinä vaiheessa, kun siiderinhuuruiset iloittelut siirrettiin jatkokämpiltä baariin - vaikka eilen illalla harmitti, kiitin itseäni tänä aamuna kello 7. :konttorirotta:

Viikonlopuksikin on kivaa ohjelmaa: tänään saan pitkästä aikaa yövieraaksi rakkaan ystävän, ja huomenna huitaistaan pikavisiitille Helsinkiin, heppu kouluttautuu Viisaaksi Mieheksi ja minä keskityn ehkä lähinnä syömiseen (ensimmäinen pyhiinvaelluskohde heti junasta astuttua on luonnollisesti ja säästä riippumatta Kampin Ben & Jerry's -kipsa). Huomisillalle sopiva ruokaravintola (ei liian fiini, kuitenkin tunnelmallinen) on vielä hakusessa, vinkkejä otetaan vastaan! :) Jälkiruoka- ja yökylävaraus on tehty Monsterilaan, ihana päästä vihdoin näkemään kisumisut - ja kenties myös tuoreita matkakuvia Jenkkilästä, huokaus..! Sunnuntaina on tarkoitus tavata yksi kuukauden ikäinen pikkujätkä perheineen, ja illaksi tullaan kotiin äänestämään.

Hiukan haastetta viikonlopun reissailuun tuo etureisien kipeysaste - esimerkiksi portaita laskeudun kuin kaiteessa roikkuva pingviini. Toivottavasti Helsingissä ei ole portaita.

3 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

No meille ei ole kuin muutama hassu puolikkaan kerroksen askelma, ja tarvittaessa tuollaisen matkan vaikka heppu nostaa, eikö niin? ;)
Me käydään niin harvoin ravintelissa, että suosituksia saat toivottavasti jostain muualta. Mehän käydään aina vaan meidän kortteliravintola Casa Maressa, missä ruoka on hyvää ja kohtuullisen hintaista, mutta treffitunnelmaa sieltä ei ehkä löydä.
Minä täällä vielä pähkäilen mitä jälkkäriä sitä huomiselle; onko toiveita?

Fifi kirjoitti...

Se ravintola, josta eilen puhuttiin, on SASSO! Mä ainakin tykkäsin hurjasti. Aavistuksen tyyrishän se on, mutta menetellee, kun ei siellä joka päivä käy... Kivaa viikonloppua! :)

Laurelin kirjoitti...

Helsingissä tuskin hirmuisesti ole rappusia, mutta meillä Espoossa senkin edeestä ;) Ihana kun tuutte! <3

Lähetä kommentti

Sano sää kans!