20. toukokuuta 2009

Video killed the dance star

Vielä vähän tanssisaastetta, skipatkaa jos ei kiinnosta! Olis nääs pari videoo tarjolla noista viime viikonlopun kisoista.

Ekakski Facebook-väki voi käydä katsomassa, miten loistava naisten suomenmestari tälle vuodelle saatiin! Mia-Mari Sinkkonen: Piano, koreografia Henri Sarajärvi & Markku Haussila. Aivan järettömän hieno! Tuo likka pystyy niinku ihan mihin vaan, tais saada näistäkin kisoista yhteensä kolme kultamitalia.

Varsin katsomisen arvoinen on myös junnutyttöjen suomenmestarin veto; Mandi Tiukkanen: Pieni tulitikkutyttö, koreografia Henri Sarajärvi. Junnusarjan ikäraja on 11-15, mutta tätä mimmiä oli kyllä vaikea uskoa noin nuoreksi - vielä kun sarjaan mahtui niitä lähempänä alaikärajaa olevia oikeasti pikkuisia tytöntylleröitä, jotka eivät heitelleet voltteja ja heiluttaneet hiuksia sisäisen tuskan kourissa, vaan tanssahtelivat vielä kuin lapset. En pysty edes ajattelemaan, miten hyvä tuosta tytöstä vielä tulee.

Ja sit me! Jau! Semifinaaliveto, olkaa hyvät. Saatiin jonkin verran karsittua eriaikaisuutta alkukarsinnan jälkeen, mutta jotain mokia ja horjahduksia ja romahtavia piruetteja mahtuu toki tähänkin.. tällä mentiin silti finaaliin. Jos kiinnostaa niin meitsi on se joka kävelee ekana lavalle, kahdesta lyhytruskeatukkaisesta se pidempi (ja paskempi, haha). Ja muutenkin joukkueen pisin ja pitkäkoipisin. Pitäis erottua. :D

(Kandee avata video katsottavaksi YouTubessa, vähän pieni tässä..)Edit - tässä vielä finaaliveto, tunteella ja kiukulla läpi! :D

3 sanoo jotain:

Tirliina kirjoitti...

Hienon näköistä. Itselläkin kovasti tekis mieli tehdä comeback tanssimaailmaan jonkun juuri tuontapaisen tanssin pariin.

Tosin paitsi itse huomaan tuosta videosta, että äh tämmöset kilpailutkin pitäis mun mielestä järjestää oikeilla näyttämöillä valoineen ym, eikä missään urheiluhalleissa.

Ilona kirjoitti...

Tanssistahan on aina kiva lukea! Teillä oli kyllä kaunis biisi, tykkäsin etenkin ekasta minuutista kovasti. Myös puvut oli mun mielestä hyvät. Ja Duussi tietenkin :) Yleisö ei ainakaan nähnyt mitään paskemmuutta siellä suunnassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivan näköinen esitys. :) Ah, osatapa tanssia tuolla tavalla kuin sinä ja muu teidän porukka.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!