19. toukokuuta 2009

Home sick

Kävi klassiset: heti kun SM-kisoja varten uutterasti keräilty stressi pääsi laukeamaan, pääsi myös kurkkukipu-nuhatauti iskemään. Koska aikomuksena on olla kunnossa viikonloppuun mennessä, jäin suosiolla kotiin köhistelemään täksi päiväksi. Toipumista avittamassa C-vitamiinitabletit, Strepsils, Finrexin, hillomunkki (nieleminen sattuu, mutta jotain on syötävä joten mieluummin sitten jotain hyvää) ja viikonlopun kisoissa kuultujen biisien parhaimmisto. Kisajukeboksi soimaan! :)

Meiän Teemu tanssi miesten soolosarjassa voittoon ihanan Jason Mrazin Planen tahtiin. Tämä oli biisinä myös yhdellä naisten soolosarjan finalistilla - moisilta yhteensattumilta ei voi koskaan välttyä; meidänkin kisabiisi oli duosarjassa yhdellä parilla, ja myös Piano-leffan tunnusmelodia kuultiin naisten soolosarjassa kaksi kertaa. Hauskaahan se vaan on nähdä, miten erilaisia tulkintoja samat kappaleet kirvoittavat.



Katrinille ja Pekalle hopeaa tuoneen duon biisi oli itselleni aivan uusi tuttavuus ennen tätä kevättä - mutta nyt en muuta kuuntelisikaan! :) Bändistä en ole vielä ehtinyt ottaa sen enempää selvää, että tykkäisinkö muutenkin.. mutta tää ainakin on mahtava aijaijai. The Last Goodnight: Incomplete.



Show-pienryhmäsarjan kärkitossuballerinat tanssivat aina ihanan Roisin Murphyn säestyksellä. Harmittaa, etten itse nähnyt tuota tanssia lainkaan, kun vetivät aina juuri meitä ennen tai jälkeen (esiintymisjärjestys käännetään aina uudelle kierrokselle tultaessa) - mutta taisivat olla aika hyviä, kert nippa nappa meidät voittivat. ;) Ramalama Bang Bangia ei tietenkään voi mainita linkkaamatta myös Wade Robsonin mahtavaan SYTYCD-ryhmäkoreografiaan!



Toista vuotta peräkkäin duosarjan suomenmestareiksi tanssineiden Heikki Hautajoen ja Viivi Niinikedon (joiden olisi musta pitänyt sijoittua vasta kolmansiksi hienolla, mutta aika yllätyksettömällä koreografiallaan) musamiksauksen pääosassa oli Alanis Morissetten Uninvited. Niitä semmosia kylmien väreiden biisejä junou.



Duosarjassa kuultiin kyllä paljon hyvää musaa - vähän eri osastolle sujahti neljänneksi tulleen oululaiskaksikon yleisöstä monet naurut kirvoittanut omaperäinen tanssitulkinta mainion Sydän, sydämen tahtiin. Lyhyesti ja ytimekkäästi: Paskaa. :D



Miesten soolofinaalia jännätessä ilahduin kovin, kun kaiuttimista pamahti soimaan Ceebrolisticsin Hyviä juttuja. Kesä, chill, auje.



Semmosia kaikkia! Näähän sopii vaikka tiskausmusaksi tälleen kun makailee kipeenä kotona. Äh.

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!