7. toukokuuta 2009

And if you keep it young, your song is always sung

Neloselta tulee parhaillaan leffa, jossa on yksi kaikkien aikojen parhaista soundtrackeista: Quentin Tarantinon Jackie Brown. (Lienee itsestään selvää, että leffakin on aika hyvä.) Tarantinon tapauksessa oikeastaan lähes poikkeuksetta soundtrack on vähintään yhtä kova kuin itse leffa. (Lienee itsestään selvää, että tykkään Tarantinosta.)

Levy on täynnä helmiä, mutta valitaan nyt tähän torstai-iltaan soimaan seuraava aikanaan täysillä kolahtanut hittibiisi. (Lienee itsestään selvää, että toimii edelleen. Ja taisi toimia jo silloin 1979.)

Randy Crawford: Street Life


Sorry guys, nyt ei täältä treenien ja töiden keskeltä irtoa muuta kuin lyhykäisiä biisimerkintöjä. Mutta, parempia aikoja odotellessa, käykäähän lueskelemassa vaikkapa Monsterin kuulumisia Jenkkilästä, suloisen Ellin raportointia (paljon nättejä kuvia) 18-vuotiaan nuoren naisen elämästä Berliinissä ja Charlotten vinkit piukkaan kesäperään! Josko sitä itekin ehtis taas kuntosalin puolelle kesemmällä kun ei ole tanssitunteja - ja tosiaan, oikeasti salille: satunnainen pumppikyykkäily ei kuulemma juuri auta. Hööh!

1 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

Kyyyyl-lä, loisto saundräkki! Oih, Turun kesäyöt sillon joskus kakstuhat ja alku...ku oli viel nuori,nätti ja ruskea koko kesän:D...sillon tätä kuunneltiin -ja kuuntelen kyllä vieläki vaik en oo enää nuori,nätti enkä ees ruskee,höh.

Liisalainen

Lähetä kommentti

Sano sää kans!