1. helmikuuta 2009

Rouhea, I has it

En tiedä, miten suuri vaikutus Honey Junkien astetta jämäkämpien korujen hehkuttamisella on ollut asiaan, mutta olen huomannut omankin katseeni lähteneen hakeutumaan yhä useammin jykevien, simppelien korujen suuntaan. Nahkarannekkeita olen bongaillut miestenosastoilta jo vuosia, mutta nytpä tarttui Stockalta mukaan yksi koru, joka sopii yhtä hyvin noiden nahkarensseleiden seuraksi kuin yksinäänkin - ja joka ei kokoluokituksen S/M ansiosta putoa riisilapsen ranteestani!

Tässä Friis & Companyn Heavy Big Bracelet alkuperäisessä asussaan:

Ja sama tuunattuna versiona (ylimääräiset krumeluurit hittoon):

Koru löysi yllättävän osuvasti paikkansa eilen anoppilan Euroviisu-kisastudiosta. Itsehän kannustin Signmarkia - you got the keys right in your hand, open the locks and do your thing! Tajusitteks, niinku avaimet kädessä hahaa! :D

Hepun suosikki Remu ei tainnut vakuuttaa mielenkiintoisella esityksellään ihan koko kansaa (vaikka itsekin tietysti diggasin, Remu on aina mainio ja taustoja lauloi ihana Marjo Leinonen). Anoppi sen sijaan sai oman lempparinsa voittoon - okei Waldo ja piipöl, menkää ja pankaa kunnon bileet pystyyn sinne Moskovaan, mutta palkatkaa nyt helkkari joku koreografi laittamaan järkeä siihen epämääräiseen seisoskeluun ja vaelteluun.

Tää alkais nyt viettää sunnuntaipäivää töitä paukuttaen. Semmosta se on: jos lauantain ottaa eiliseen tapaan rennosti, sunnuntaina on paiskittava duunia. Siirryn siis eläinlääkäröinnin maailmaan, tänään luvassa ainakin mäyriä ja kilpikonnia! :)

6 sanoo jotain:

Fifi kirjoitti...

Tyylikäs koru, toki ilman noita kaikkia helyjä! Mitä yksinkertaisempi, sen parempi.

Kivaa mäyräisää ja kilpikonnaisaa sunnuntaita! :) Oletko mahdollisesti tavattavissa joku päivä ensi viikolla?

Anonyymi kirjoitti...

Teetkö töitä ihan freelancer (eli FRIIKKU) kääntäjänä vai onko sulla ihan työpaikka, ts. toimistopakko? :) Mietin vaan kun sundena työtä teet..

Duussi kirjoitti...

Fifi - joo, mietin vielä tota avaintakin, mutta päädyin toistaiseksi jättämään. Saahan senkin napsattua pois koska vaan. :)

Voin katsoa huomenna vähän ensi viikon duuniaikatauluja, olis kyllä ihana nähdä! :)

Nyymi - olen normaalissa kuukausipalkka-päivätyössä käännöstoimistossa, ja lisäksi teen friikkuna omalla toiminimellä tekstityksiä. Eli kahta duunia painan (mutta koska ala ei ole kovin hyvin palkattu, ei tällä rikastumaan silti pääse). :)

Fifi kirjoitti...

Avain sopii mun mielestä tohon oikein hienosti, tai vaihtoehtoisesti sydän - mutta ei enempää kuin yksi kerrallaan! Niitähän voi aina tarpeen tullen vaihdella.

Näillä näkymin olen tulossa Turkuun tiistaina, kunhan saan hommattua kyydin. Palataan asiaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Huh, voi vidzit, käy kateeksi sun energiaa, jos jaksat SEKÄ istua toimistossa arkisin JA sitten vielä sen lisäksi friikkuilla!! Kuinka ihmeessä sulla on AIKAA tanssia?? Käyt kai kauhean monta kertaa viikossa tanssitunnilla, itse varmaan kuolisin semmoiseen menoon. :) Haluisin harrastaa enemmän, mutta en yksinkertaisesti jaksa, kerta viikossa yksi tunti, siinä mun harrastukset.

Älä vaan sano, että lopun aikaa siivoat ja leivot, tai saan kyllä vuosisadan raivarit. ;)

T: tarmoton, laiskimus

Duussi kirjoitti...

Fifi - juuri niin, yksi kerrallaan. :) Helyt on tietysti tallessa, toistaiseksi eniten miellyttää tuo avain.

Nyymi - no kyllä mä olenkin aika piipussa oikeastaan jatkuvasti. Harvoin on sellaista iltaa, että saisin vain maata sohvalla - ja sitä kuitenkin tarttisin ihan mielenterveyden kannalta.. Mut ei kuule todellakaan pelkoa mistään siivoamisista tai leipomisista! :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!