23. tammikuuta 2009

Comfort in sound

Minä, Ben ja Jerry ollaan nyt yksimielisesti sillä kannalla, että tänä vuonna Euroviisuihin lähtee Signmark. Vetävä ralli, hyväntuulinen porukka ja letkeä meininki!

Signmarkin shoussa fiittaava Osmo Ikonen on kyllä (anteeksi nyt suorat sanani) aivan ihana. Niin mahtava soundi ja rauhoittava ääni, että viime keväänä julkaistu Stories From Within olisi jo aika saada soimaan omaan iPodiin. Ei voi olla kovin huono levy. Vai mitä veikkaatte kuunneltuanne tämän:

Osmo Ikonen: Storm

5 sanoo jotain:

Heiska74 kirjoitti...

Sä sanoit! Signmark pääsi suoraan finaaliin ensi viikon päästä.. Upea juttu!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän kuuloinen piisi!

Anonyymi kirjoitti...

Mä en oo ees juuri seurannut noita alkukarsintoja, mutta näin joskus yleltä signmark-dokkarin, ja nyt kun kuulin et se on eurovisuehdokkaana, olin aivan fiiliksissä.
Nyt itse asiassa vasta kuulin ton biisin ja onhan se menevä ja letkeä.

Hannatic kirjoitti...

osmo on yksi niitä harvoja suomalaisia joiden voi antaa laulaa englanniksi ilman suunnatonta kansallishäpeää. ei mene omaan musiikkimakuun noin muuten mutta siitä lausumisen hyvyyden kuulemisen ilosta olen hymyillyt.

Duussi kirjoitti...

Hanska - totta, hyvältä kuulostaa engelskakin Osmon laulamana! Muistan kun Storm tarttui ekan kerran radiosta korvaan, en olis mistään arvannut kotimaiseksi.

Signmarkiin en ole juuri tutustunut aiemmin, mutta hyvällä fiiliksellä tuntuvat musaa tekevän. Perjantaina sitte finaalikisastudio! :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!