12. tammikuuta 2009

Fani/frendi

Facebook on siitä hauska paikka, että siellä pääsee tutkailemaan paitsi omien kavereiden reaaliaikaisia kuulumisia, myös sitä jännää(!) verkostoa, kuka tuntee kenetkin. Parhaassa tapauksessa toisten kaverilistoilta löytyy parin mutkan kautta lisääkin omia vanhoja kamuja - tässä toki auttaa myös Facebookin oma kätevä People you may know -sovellus, joka ehdottaa kaverilistalle tyyppejä, joiden kanssa on muita yhteisiä tuttuja. Eilen Facebook-frendikseni ehdotettiin (mitä ilmeisimmin omien muusikkokamujeni listojen perusteella) yhtä niin suurta idoliani, että melkein tuli silleen hassun typerällä tavalla tosi tärkeä olo. :D

Painoin kuitenkin Add as Friendin sijaan tuota rastia. :)

2 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Facebook on muutenkin aika mielenkiintoinen juttu. Aika harva uskaltaa "tutkia" jonkun toisen profiilia niin, että siitä jää jälki tai merkki sille ihmiselle itselleen.

Duussi kirjoitti...

Totta kyllä. Mutta toisaalta, en usko että tuota jäljen jättämistä varsinaisesti pidetään Facebookissa edes oletusarvona. Omakin profiilini on siellä osapuilleen kaikkien nähtävissä ilman suurempia rajoituksia, sen kun katsoo ketä kiinnostaa - mutten jaksa uskoa että kukaan tuntematon sitä vaivautuisi sen enempää tutkimaan. Ehkä oon vaan kovin sinisilmäinen; taidan itsekin olla sentään uteliaampi kuin minä muita pidän. :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!