2. helmikuuta 2009

Maanantaihäiriö

Aivot käy vähän hitaalla tänään. Äsken HS:n uutissivua selaillessa juutuin hävettävän pitkäksi aikaa ihmettelemään, mitähän lajia mahtaa harjoittaa belgialainen urheiluseura nimeltä MyPasta Belgia.

Taidan tästä mennä syömään vähän MyLasagnea.

7 sanoo jotain:

Liina kirjoitti...

en huomannut itse otsikkoa hesarissa, mutta nyt sitten tavasin tota tosi pitkään. että ei se mypasta sitten varmaan oo oikein mutta en nyt muutakaan tulkintaa keksi ... :D

Hannatic kirjoitti...

joo ei oikeen auennut mullekaan ensimmäiseen minuuttiin. ehkä pitäs olla tommoset mypat vähän aktiivisemmin seurattuina että leikkais heppatytölläkin.

Anonyymi kirjoitti...

Mä luin kanssa Hesarista että onpa jännä nimi seuralla, liekö joku sponsoroitu. Hetken kesti!

Duussi kirjoitti...

Hahaa, muitakin! :)

Ymmärryshäiriö olis ehkä vältetty, jos toi MyPasta olis mahtunut yläriville siirtymisen perään.. tai en tiiä. Mut tosi hämäävä ainakin tuolla asettelulla.

Pitäs ehkä perustaa oma urheiluseura, ois nimikin valmiina!

Fifi kirjoitti...

*reps* :D

Duussi kirjoitti...

Fifi :D

Niin tai siis asettelut sikseen, toihan kandeis ennemmin kirjottaa MyPa:sta.

Anonyymi kirjoitti...

Eikä! :D Luulin oikeasti kans, että onpa erikoinen nimi. xD Vasta tuo sun selitys selvitti, että ai niin joo. :D Hyvin on peliasiat hallussa täällä. Just kysyin hanilta aamulla, että onko Kalpalla mitään mahdollisuuksia voittaa, että onko ne pisteet jo alhaalla. Toinen katsoi vähän aikaa ja sanoi, että kuule ne nollaantuu kun play-offit alkaa. :*) Vähälle on seuraaminen jäänyt sitten lukioaikojen.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!