7. helmikuuta 2009

Boogie woogie

Olen juhlinut. Olen flunssassa. Olen halukas luovuttamaan alavatsani ensimmäiselle vapaaehtoiseksi sijaiskärsijäksi ilmoittautuvalle.

Mutta olipa vaan hauska juhlailta eilen! Yllätyin iloisesti, miten epämuodollinen ja hilpeä tunnelma väitöskaronkassa oli; toki siellä noudatettiin tilaisuuteen kuuluvaa virallista kaavaa, mutta puheetkaan eivät menneet jäykistelyksi vaan olivat huumorinsävytteisiä ja vilpittömästi illan sankarittaren puolesta riemuitsevia. Oli hienoa saada kutsu tuonne karonkkaan; olen hitsin ylpeä ihanasta, monella alalla käsittämättömän lahjakkaasta ystävästäni - joka kaiken lisäksi oli taas eilen säteilevän kaunis!
Koska eilinen aamupäivä kului tiiviisti kotisohvalla niiskuttaen, sain itseni kunnolla hereille vasta kahden jälkeen kampaajan käsittelyssä - kuppi inkivääriteetä ja ihanasti hierova hiusten pesu teki terää! Kiharat eivät ehkä enää loppuillasta näyttäneet kampaajan loihtimilta, mutta oli silti oikea valinta maksaa muutama kymppi sinänsä yksinkertaisesta juhlatukasta; itsehän en osaa laittaa kuin ponnarin (enkä oikein sitäkään ilman tätä ihmeainetta).
Kamera ei valitettavasti tallentanut illan aikana yhtään otosta musta iltapuvussani, mutta ehkä parempi niin - karonkassa tuli nimittäin vedettyä napa sen verran täyteen herkkuja, että hiukan vähemmän tyköistuva hamonen olisi voinut sittenkin olla imartelevampi vaihtoehto. Jatkoille ehdittyä iltapuku tosin pääsi hetkeksi lepäämään, kun vedettiin tanssityttöjen kanssa päälle kultapaljettimekot ja käytiin hiukan ketkuttamassa - ainakin yleisö nauroi oikeissa kohdissa ja päivänsankaritar (joka tietysti lopuksi kiskaistiin mukaan lavalle) kiitteli iloisena, joten kaikesta päätellen shou oli menestys! :D

Puolenyön maissa tanssilattia alkoi täyttyä joraavasta juhlaväestä, ja bileet olivat vielä täydessä käynnissä kun lähdettiin kotia kohti joskus kahdelta. (Jatkojen jatkoilla meni kuulemma aamukuuteen.) Onneks en juonut jatkoilla juuri mitään, ihan tarpeeksi tukkoinen olo ilmankin.. Tänään kävin treeneissä vain katsojaoppilaana, loppuillan suunnitelmissa on mikronakkien syömistä ja Scrubsin katsomista. Tosin jos tämä ilta menee vain lepäilyyn, huomenna on tuutattava töitä aamusta yöhön - siirryn sittenkin hetkeksi shetlanninponien ja kilpikonnien pariin ja vasta sitten sohvalle. :)

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!