18. elokuuta 2011

Syy ja seuraus

Olen vissiin saanut viettää tähän mennessä aika helpon pumpulista elämää, kun tämänaamuinen lannerangan magneettikuvaus oli yksi lähes 30-vuotisen elämäni epämiellyttävimmistä kokemuksista. 20 minuuttia makoilin laitteessa kuulokkeet päässä kauhean piippauksen ja jyminän keskellä laulaen mielessäni Take Thatia, etten olisi keskittynyt siihen, miten paljon pitkä paikallaanolo särkee jalkaa. Toivoin etukäteen, että olisin saanut pitää polvet koukussa, kun selinmakuu suorin jaloin sattuu niin saamaristi... no eihän siellä putkessa mitään mahtunu, pari tyynyä sentään sain jalkojen ja selän alle avuksi. Kaiken lisäksi kuvaus tehtiin tollasessa tyylikkäässä rekkakontissa kaupunginsairaalan pihalla. :D Kuvaajat oli onneksi hirmu mukavia!

Tämän koettelemuksen jälkeen näen ainakin itse seuraavan kuvaparin välillä selkeän kausaalisuhteen.


Joo tiedetään, ei ole fiksua palkita itseään herkuilla - mieluummin mä olisinkin ostanut ne Acnen Pistol-nilkkurit, mut nyt ei ollu niin paljon rahaa joten piti ostaa jätski vaan.

2 sanoo jotain:

Tiinu kirjoitti...

:( Ei mukava kokemus millään tapaa varmastikaan. Toinen ei-niin-kiva juttu on tuo mahalaukun tähystys, siinä taisi olla elämäni pisimmät 20 minuuttia pari vuotta sitten.

Mut täällä jännitellään henkisenä tukena ja hei jäätelö oli todellakin ansaittu, vähemmästäkin saa palkita itseään. :)

Duussi kirjoitti...

Tiinu - auts, tuota mahatähystystä en uskalla edes kuvitella! Epämukavia juttuja, mutta pakko jaksaa kärsiä se hetki kun tietää että siitä on lopulta (toivottavasti) apua.

Tuloksia odotellessa joo... en oikeastaan edes tiedä, mitä toivon kuvasta näkyvän. :/

Lähetä kommentti

Sano sää kans!