3. elokuuta 2011

Pay it forward

Ettehän vaan eilisen perusteella kuvittele, että täällä murjotettais koko ajan naama väärinpäin? Ei suinkaan, kyllä suu kääntyy edelleen myös hymyyn. Tänään esimerkiksi tällaisista syistä - ajattelin laittaa jakoon, jos vaikka saisivat saman efektin aikaan ruudun sielläkin puolella! :)

Enstekski - hei, olen Duussi ja olen addikti. Olen jäänyt koukkuun Robbien blogiin vähintään yhtä pahasti kuin bloggaaja itse. :D Arvon herra Williamsilla oli Take Thatin parikuukautisen kiertueen aikana niin paljon tylsää hotellihuoneaikaa, että päätti käyttää sen huviksi ja hyödyksi bloggailemalla. Monta kertaa viikossa tuli pitkiä postauksia, joissa Robbie horisi henkeviä, vastaili fanien meidän ystävien kysymyksiin ja avasi sydäntään niin henkilökohtaisesti kuin vain Robbie voi.

Nyt kiertue on ohi ja Rob palannut kotiin vaemon luo Losiin, josta kirjoitteli (ja videokuvasi!) eilen pitkän jäähyväispostauksen. Ei oo kuulemma enää aikaa blogata samaan tapaan kun pitäis uus levykin tehdä, mutta jotain bits and pieces -tyyppistä päivitystä on tulossa silloin tällöin - ja heti eka heippaus tulikin yllättäen jo tänään! Ja voi miten ihana sellainen. Pitihän se uus koira heti esitellä kansalle. :)

Pariskunta Williams-Field näyttää kuvassa niin onnelliselta, rennolta, symppiksiltä, hitto soikoon kaikkee muuta kuin miljonäärijulkkiksilta. Ihan hymyilyttää itseäkin. Ja mikä koiranturrikka!


Toisekski - lasten suusta kuulee jos ei totuutta niin ainakin hauskuuksia. Näille sananlaskujen täydennyksille repeilin enemmän kuin kohtuudella. An idle mind is... the best way to relax. :D

Kolmannekski - otetaan kissa: aww, otetaan delfiini: aww, otetaan kissa ja delfiini: aawwww! Pusuja!


0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!