17. kesäkuuta 2011

So let me introduce to you the act you've known for all these years

...Robbie Williams and the Take That band!

Nyt on tultu siihen pisteeseen, että kuukausien laskeminen Köpiksen-keikkoihin on turhaa. Yhden kuukauden rajapyykki nimittäin meni jo - ja tänään on tasan neljä viikkoa siihen, kun näen mun ladsit ekan kerran! Ikinä! Paitsi Robbien oon nähny kerran mut ne muut! Jaysus christ!

Joka päivä nettiin ilmestyy uusia fanien kuvaamia videoita keikoilta. Ja mää tietysti katson kaikki mitkä vaan löydän ja ehdin. Ihan jokaisesta videosta tähän mennessä on välittynyt, miten mieletön fiilis siellä on sekä lavalla että yleisössä.

Yksi suosikkivideoistani on kuitenkin Facebookissa omaa TT-sivua (josta on tullut areena pienen mutta äänekkään kansainvälisen naisjoukon teinitaantumiselle, just mahtavaa) pyörittävän Andyn kuvaama pätkä kiertueen toiselta illalta Sunderlandista. Siis toi hetki, kun Sgt. Peppers loppuu ja Let Me Entertain Youn alkutahdit starttaa... kylmät väreet joka saakelin kerta! Tästä videosta käy niin hyvin ilmi, miltä näyttää kun joku on syntynyt lavaeläimeksi. Robbie poukkoilee ja tanssii ympäriinsä, yleisö laulakoon kertsit kun kerran osaavat. Ja mikä huuto! Shake your arse come over here - now SCREAM!

Robbien sisäänmarssittaminen on hoidettu erityisen kätevästi: alle nelikkona vedetty Shine kertoo (ainakin monien arvausten mukaan) juuri Robbiesta, ja biisin aikana tuossa tanssijoiden Liisa ihmemaassa -kuvastossa seikkaileva jänishän on tuttu Robbien omasta videosta. Lavalla jänispuvussa ei kuitenkaan taida olla Robbie itse...

Take That: Shine +
Robbie Williams: Let Me Entertain You, Rock DJ


Mahtaa olla melkonen fiilis, kun hyppää lavan takaa esiin viiskyttuhatpäisen kiljuvan yleisön eteen? No Robbiepa on semmonen supertähti, joka jakaa näitäkin hetkiä koskevat ajatuksensa blogissaan. Every night before jumping through the screen on tour I think of this quote, eli Marianne Williamsonin sanoin:

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who are you not to be? You are a child of God. Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory of God that is within us. It's not just in some of us; it's in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.

Siinäpä vähän mietittävää perjantai-illalle. Mää lähen nyt äitin ja mummin kans bileisiin joissa ei soita Take That vaan Liljan loisto. :)

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!