6. toukokuuta 2011

She's happy as can be you know she said so

Lähtölaskenta alkakoon: Take Thatin kesäkiertue Progress Live starttaa Englannin Sunderlandista tasan kolmen viikon päästä! Huhuhuuuu! Voi hiisi miten ootan jo ekoja tietoja settilistoista, lavarakenteista, biisien jakautumisesta komboihin TT4/TT5/Robbie... Jjjänskää!

Katsottiin eilen hepun kanssa tuore Foo Fighters -dokkari (vieläköhän sinne juhannussunnuntain keikalle sais lippuja?) jonka lopussa Dave Grohl itki Wembleyn lavalla. Että kun se on niin jättimäisen valtava areena, miten tästä bändistä tuli näin iso? No Take That vetää Wembleyllä kesä-heinäkuun vaihteessa kahdeksan loppuunmyytyä keikkaa yhteen putkeen. Että on niillä sentään pari muutakin fania meikäläisen lisäksi.

Kiertuestarttia odotellessa vähän Beatles-fiilistelyä menneiltä vuosilta. Jostain syystä ekan videon 20-vuotias Robbie saa mut tuolla virnistelyllään - edelleen - ihan sekaisin! :D Kyllähän sen näistä 90-luvun livevedoista jo näkee, että Robbiesta oli vaan pakko tulla soolotähti. Tolla kaikella karismalla, soundilla ja lavaeläimen röyhkeydellä. Mutta juuri siksi, bändin koko historian valossa, onkin nyt ihan maailman parasta, että koko vanha viisikko on taas koossa! Ja niin paljon aidommalla ja kestävämmällä ryhmädynamiikalla kuin tuolloin ekalla kierroksella. 8 letters, 3 words, 1 meaning.

Take That: Beatles Medley 1994


Take That: Beatles Medley 2006

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!