28. huhtikuuta 2011

Do you know my real answer, I was born to be a dancer

Torstai on ehtinyt hädin tuskin puoleenpäivään, ja mä olen saanut tänään jo kahdet täysin yllättävät kylmät väreet - molemmat tanssiin liittyen!

Ensimmäiset väristykset tulivat siitä, kun luin Haalarit nurinkurin -blogista jännityksellä odotetun uutisen siitä, miten Saara on kevään aikana alkanut toteuttaa omaa suurta unelmaansa. Vastaus oli totisesti mahtava yllätys: tyttö on perustanut Dance Primo -nimisen ikioman yrityksen, jonka kautta järjestää kesällä ison kasan tanssileirejä Turussa! Hitto soikoon, tää meidän kulttuuripääkaupunki kaipaa juuri Saaran kaltaisia rohkeita ihmisiä, jotka tarttuvat unelmiinsa, toteuttavat ne ja siinä sivussa luovat upeita elämyksiä toisillekin.

Ja ne toiset kylmät väreet... tai äh, sanotaan suoraan: aloin itkeä siinä vaiheessa kun katoin tän videon kolmannen kerran. :) Tokyon koreografiat on aina upeita ja SYTYCD:stakin tuttu Mollee on hullun hyvä, mutta tässä biisissä on yksinkertaisesti niin tajuttoman huikeeta temppuilua että tekee mieli vaan huutaa. En osais ite tehdä tosta koreografiasta ainuttakaan liikettä niin että se näyttäis yhtään miltään. :D

Kaikista siisteintähän tässä on se, että meitä vastassa on SM-kisoissa myös Tokyon koreografioima ja valmentama nykypienryhmä. Mutta hei, tuo on nimenomaan siisteintä - en halua ottaa sitä niin että se olis esimerkiksi pelottavinta tai nujertavinta. Tuon nykärin lisäksi Tokyo ja Mollee ovat tehneet kisoihin yhdessä muodostelman, ja istuvatpa molemmat myös tuomariraadissa - Tokyo on tietysti nykysarjassa oman biisinsä takia jäävi, mutta Mollee saattaa hyvinkin tuomaroida meitä. Odotan niin innolla, että pääsen näkemään miten suomalaiset tanssijat tulkitsevat maailman huippujen moovsseja! :)

Mollee Gray hyppii ja kierii (morjens 0:29)

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!