1. maaliskuuta 2011

Michelle, ma belle

En jaksanut valvoa sunnuntaina Oscareiden äärellä, mutta myöhemmin piti tietysti tarkistaa akkain kolttu- ja kampaus- ja tekoripsivalinnat. Kaikkien kaunotarten joukosta erottui itselleni kirkkaimmin yksi upea nainen, joka vain kaunistuu vuosi vuodelta: Michelle Williams. Punaisen maton lookissa on aavistus tommosta ihanaa jotain... kuuskytlukua?

kuva: Jason Merritt © 2011 Getty Images / IMDb

Michelle Williams on onnistunut entisistä dawsonscreekkiläisistä tekemään kaikkein monipuolisimman ja vakavastiotettavimman (vakavimminotettavan?) uran tuon maailman parhaan teinisarjan jälkeen. Busy Philipps kiekuu tätä nykyä punaviininhuuruisen Cougar Townin bimboblondina, ja Katie Holmesin ainoaa ilmettä (se vino mutruhymy, tiedättehän) on käsittääkseni saatu ihastella myös teatterilavoilla, mutta Capesiden herrasmiehistä ei ole viime vuosina juuri kuultu. Michelle taas on ehtinyt näytellä vakuuttavasti läjässä vaikuttavia leffoja ja tulla Heath Ledgerin lapsen äidiksi. Eikä muuten taatusti ole elänyt ihan helppoa elämää pienen muksun kanssa surun keskellä.

Kaanis naanen! Eiks vaan ookki!

5 sanoo jotain:

murska kirjoitti...

Pakko tulla huomauttamaan, että kyllä Dawsonillakin pyyhkii hyvin, todiste tässä: http://www.funnyordie.com/videos/2fbe5df820/vandermemes

Uran kohokohta, etten sanoisi. :D

Duussi kirjoitti...

Murska - ähähähä, huippua :D
Dramatic Dawson melkeen päihittää alkuperäsen chipmunkin :D

Tincali kirjoitti...

Kaunis on. En tosin olisi välttämättä neitoa tunnistanut tuosta. Edelliset muistikuvat tuppaavat olemaan juuri sieltä Dawson's Creekin ajoilta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Joshua Jackson näyttelee sarjassa Fringe, johon meidän taloudessa ollaan täysin koukuttuneita!

-Miip

Duussi kirjoitti...

Tincali - eikö vaan olekin! Mä tykkäsin jo silloin että Jen Lindley oli nätti :)

Miip - ohoo, kiitos tiedosta! Menin siis länkyttämään ilman parempaa tietämystä. Otetaan Fringe tutustumisen alle :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!