17. maaliskuuta 2011

Kierrätystä catwalkilla

Halojaa Turku! Tämä on tervetulotoivotus:

Six Greens -muotinäytös
lauantaina 19.3. klo 12 Vimmassa (Aurakatu 16)

Six Greens -nimen taakse kätkeytyy kuusi turkulaista vaateliikettä, jotka yhdistävät yhdeksi lauantaiaamupäiväksi voimansa ekologisen, eettisen ja persoonallisen muodin puolesta. Mukana näytöksessä ovat Ateljee Agami, C04 Luomus, Evergreen garderobi, Melkei design, Nuttu-Liina ja Sanna Rinne. Itse tallustelen ja vähän tanssahtelenkin lavalla kahden ensinmainitun ihastuttavissa asuissa. Näytöksen eettisyysteema siis ulottuu malleihin asti: ainakin osassa sisääntuloja catwalkilla astelee tavallisia naisia, joille on annettu syödäkseen muutakin kuin salaatinlehtiä. :)

Muotinäytös alkaa klo 12, ja sen jälkeen on mahdollisuus ostaa sekä lavalla nähtyjä että muita vaatteita, asusteita, koruja ja luonnonkosmetiikkaa. Ja hei - päivä jatkuu luontevasti samalla teemalla, kun Vimmasta astelee mäkeä alas suoraan Hansaan Designmyyjäisiin!

Lisätietoa Facebookissa ja alla (klikkaa Aamusetin juttu isommaksi). Viimeisenä nähdään muotinäytökseen yhdistetty tanssiesitys... jonka koreografiset yksityiskohdat sijaitsevat vielä toistaiseksi ainoastaan mun pään sisällä. :D

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!