19. maaliskuuta 2011

In the world of dreams I'm a frequent flyer

Nyt on kyllä semmonen juttu, että ilmassa on näin aamuvarhaisella kaikki edellytykset mahtavan mainioon lauantaipäivään! Lähden kohta Vimmaan muotinäytöslavalle esittelemään ihania mekkosia, ja sen jälkeen pumppitunnille heiluttelemaan tankoa (ei akillesjänteitä!). Jumpasta matka jatkuu pikaisen kotipyörähdyksen kautta koko perheen kanssa syömään kaupungin parhaaseen italialaiseen - siitä, mikä se on, on vallalla kaksi vastakkaista käsitystä, mutta mulle se on Trattoria Romana.


Eikä päivä tietenkään olisi täydellinen ilman Take That -annosta. :) Eilisessä Brittien nenäpäiväshow'ssa vetivät ekaa kertaa livenä yhden uuden levyn lempibiiseistäni. Jau!

Take That: Happy Now live @ Red Nose Day 2011

4 sanoo jotain:

Tiinu kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta lauantailta!
Mitäs tykkäät uudesta pumpista? Mää oon rakastunut selkäbiisiin, se on ihanan rankka ja biisi siivittää menoa mukavasti, ohjatessakin siihen saa kivan 'fitness magic'-fiiliksen siitä tykityksestä. :)
P.s. Ihana lempeä ja kaunis olet tuossa kuvassa!

Duussi kirjoitti...

Tiinu - ihana olikin lauantai! Ja kiitos kehuista, hyvä fiilis varmaan näkyy kuvassa :)

Olen tehnyt uutta pumppia nyt neljä tai viis kertaa, ja alkaa vähitellen toimia! Se vie yleensä aina tän verran, että pääsee ohjelmaan sisään. Selkä on itse asiassa yks mun inhokeista :D koska ne yhdistelmät on niin raskaita, että tankoon ei voi ladata tarpeeksi painoa jotta maastavedot ja soudut sais tuntumaan yhtä hyvin kuin yleensä. Tuntuu tyhmältä, että selkäbiisissä rasittuu hartiat niin paljon - ja siinä Scooter-vaiheessa täytyykin sit painaa jo silkalla kiukulla että jaksaa loppuun. :D

Tiinu kirjoitti...

Hahaa voi tiedätkö eilisen tunnin jälkeen siitä tuli minunkin inhokki kun meinasin oikeesti lyyhistyä vikoissa rinnallevedoissa! Ei mitään järkee noissa hartiarääkeissä!

Kävin tänäänkin poikkeuksellisesti sijaistamassa yhden pumpin ja latasin selkään vähemmän painoa, tuloksena juuri tuo mainitsemasi turhautuminen maastavetojen 2/2 ja 3/1 + triplasouduissa. Terkut vaan sinne Uuteen Seelantiin, Tiinu ja Duussi ei tykkää. :D

... Mä en ymmärrä muutenkaan tota LesMillsin logiikkaa kun superrankan hartiatykityksen jälkeen laitetaan hooverpidot vatsoihin.

Penkkipunnerrus on ihan toimiva setti ja hauisbiisiin oon tykästynyt kovasti!

I'm on the front line
don't worry I'll be fine
the story is just beginning
I say goodbye to my weakness
so long to the regret
...and now I see the world through diamond eyes

Duussi kirjoitti...

Tiinu - tostahan vois melkein laittaa palautetta LesMillsille! Just viime pumpin jälkeen kuulin pukkarissa, kun jotkut muutkin pauhasivat tuosta selkäbiisistä. Ja ehdin jo kysyä yhdeltä ohjaajaltakin, että mitä siinä kannattais ajatella jotta ei tee kaikkea työtä hartioilla... sain vinkiksi, että polvet vaan kunnolla koukkuun aina kun tuo tangon rinnalle, niin ponnistus jakautuu paremmin pois pelkiltä hartioilta. Auttaa kyllä hiukan :)

Usherin tahtiin on tosiaan mahtava tehdä penkkipunnerruksia! Tykkään. Ja samaten hauisbiisi on hyvä, tommoset rokkenrollit toimii aina... haikailen edelleen Linkin Parkin Somewhere I Belong -haukkarien perään. :D

Joo ja ne hooverit, hullun hommaa kaiken sen edeltävän hartiarääkin jälkeen. Oonkin nyt tehnyt olkapäitä ihan tyynen rauhallisesti kahden kilon käsipainoilla, jotta jaksaisin vetää ne hooverit kunnolla - oon nimittäin laskupoliisiuden lisäksi myös tiukka tekniikkapoliisi! :) Ennemmin vähän pienemmät painot ja puhdas tekniikka kuin isot painot ja hallitsematon heilunta.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!