23. maaliskuuta 2011

Helsingin herkut

Helsinki on kiva kun tääl on kaikkii herkkui! :) Jos ette usko, annan esimerkkejä:

Eilisen konsertin jälkeen istahdettiin Lauran kanssa tunnelmoimaan kuulemaamme hotellin ravintolaan. Oli ihana viettää nykyään niin harvinaista yhteistä kahdenkeskistä iltaa rakkaan ystävän kanssa skumpan äärellä (Cityshoppari-kortilla pullo cavaa 10 eurolla, kyllä kiitos!). Taannuttiin yhtäkkiä ihan teinityttöfanimeininkeihin, kun illan artistit istuivat Rajattoman laulajien kanssa naapuripöytään... Ei kehdattu mennä kiittämään, kun suusta olis tullut ulos siinä acappella- ja skumppahiprakassa korkeintaan hihihi ja kihihi. No kun se yks oli niin komeeki! Hihihi! (Odotamme kauhulla heinäkuun Take That -reissua. Voi luoja mitä siitä tulee.)


Niin ja se konsertti... todellinen herkku sekin! Ei voinut kuin istua (ja välillä hytkyä) ja hurrata penkissä ihan ällikällä lyötynä. The Real Group on käsittämättömän hyvä. Siis ihan naurettavan järjettömän hyvä. Vielä parempi livenä kuin uskalsin edes toivoa. Huikeita laulaja-akrobaatteja - ja miten upean monipuoliset äänet jokaisella! Konsertti kesti väliaikoineen kaksi tuntia, mutta olishan noita kuunnellut vaikka läpi yön. Jazzia, poppihittejä, countrya ja kaikkea siltä väliltä. Naurunpyrskähdyksiä, kylmiä väreitä, silmäkulmiin nousevia kyyneleitä (Nature Boy!). Niin luontevaa, rentoa ja välitöntä esiintymistä että ainakin me viidennessä rivissä päästiin nauttimaan lähietäisyydeltä aivan täysillä. Tack! Tai niin kuin bändi itse sanoi - jättekiitos! :)

The Real Group: Pass the Jazz (live)


Tänään onkin sitten täysi työpäivä täällä Merihaan sivukonttorissa. Kävin äsken hakemassa vähän lounaseväitä Hakaniemen hallista - piti päästä maistamaan sitä kehuttua siikaleipää! Että olikin hyvää. Jälkkäriksi hotkaisin palasen parasta brownieta ehkä ikinä (ja olen muuten syönyt elämäni aikana aika paljon brownieta, joten tää oli iso kehu). Kauppahalleissa on aina niin mainio tunnelma! Kaiken päälle sain mielenkiintoisen opastuskierroksen ranskaksi, kun kiertelin hallia turistiryhmän hännillä. Opiskelkaa lapset kieliä, siitä on hyötyä :D


Tarkempaa esittelyä saa jäädä odottelemaan vielä yksi herkku (tai oikeastaan tupla-sellainen), joka lymyilee Zion paperikassissa... Nyt noi loskat pois ja kadut puhtaiksi hiekasta ja vähän äkkiä! ;)

2 sanoo jotain:

Jenni kirjoitti...

Äkkii äkkii jottai kuvei sen Zion kassin sisällöstä! =)

Duussi kirjoitti...

Jenni - joo! :) Esittelin ostokset tossa äsken hepulle ja sekin hyväksyi ne - paitsi että yhistä kengistä pitää kuulemma vastineeks luopua :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!