27. tammikuuta 2011

It sure as hell ain't normal but we deal, we deal

Ei mulla oo mitään asiaa mutta koska kiva reipas tunnollinen bloggaaja bloggaa joka päivä ja eilinen jäi jo välistä niin pakko kirjottaa tänään jotain.

Ai eikö?

Tuli tänään taas kerran pohdiskeltua tätäkin kuviota, blogimaailmaa ja omaa epäselvää mutta silti oikeutettua paikkaa siinä. Vastapäätä siinä Blankon lounaspöydässä istui ihminen, jonka tapasin tänään ensimmäistä kertaa mutta jonka toivon tapaavani vielä monta kertaa - ja jonka toivon palaavan vielä jonain päivänä itsekin bloggaamisen pariin, koska ilman sitä nyt jo suljettua blogia me ei ehkä oltais tänään tavattu. Ja se nyt olis ollut ihan mälsää! :)

Sokkotreffien lisäksi muita kivoja asioita lähipäiviltä, tietysti bloggaajan lempimuodossa eli listana:
  • Yhdestä käännöstyöstä saadut kiitokset erittäin vakuuttavasta jäljestä - vaikka tulivatkin duuni-isoveljeltä joka on ehkä jäävi tämmösissä. Mutta kyllä se toisaalta kehtaisi sanoa suoraankin, jos jälki ei olisi kelvannut.
  • Eilen paistanut aurinko! Ihmeellistä mutta totta: kevät tulee! Ei nyt vielä mutta jossain vaiheessa!
  • Hummus. Guacamole. Avokadot. Skagen-muju. Partaäijä. Kiivit. Siis hyvä ruoka.
  • Eilinen musikaali-omaistenkenraali. Kiva oli käydä taas teatterissa, vaikka näytelmä ei pitänytkään otteessaan koko aikaa ihan niin hyvin kuin vois toivoa... olihan se kuitenkin semmosta silmälle kaunista ja heleästi soivaa viihdettä, joka varmaan kelpaa niillekin köhurpoilleköh jotka ei tajua Anna Kareninaa.
Semmosia. Nyt julkaisen tämän ja menen nukkumaan ennen kuin alan miettiä, onks missään mitään järkeä. Hyvää yötä. :)

4 sanoo jotain:

Jenni kirjoitti...

Se sun nyrkki pöytään -tehoste oli kyllä vallan vakuuttava, mutta silti tahdon nyt ensin löytää jälleen innon ja halun kirjoittamiseen ennen kuin edes harkitsen bloggaamisen aloittamista uudelleen. =)

Mut sut oli kyllä ihana tavata!

mamma kirjoitti...

"..duuni-isoveljeltä joka ei ehkä ole ihan kaikist jäävein tämmösissä."
Tarkoitat varmaan, että duuni-isoveli ON ehkä melko jäävi.

Ei kyllä vähennä kiitoksen ja hyvin tehdyn työn tärkeyttä.

Mikäs ihme se on, että menee jääviys-käsitteen merkitys ohi, kun ei sitä enää nykyiset valtiomiehetkään ymmärrä.

Duussi kirjoitti...

Jenni - hehe, hyvä että meni viesti perille! :D Mut tietysti jatkat bloggaamista vain ja ainoastaan jos joskus itestä tuntuu siltä. Nähään pian uusiks joohan!

Mamma - jäi näköjään ajatusvirhe, kun pyörittelin eri sanamuotoja tuohon kohtaan. Ei kato blogissa jaksa olla niin tarkka kuin töissä, jätetään se Erittäin Vakuuttava Jälki niihin kirjoittamisiin joista saa rahaa. :D

Jenni kirjoitti...

Joo! Nähdään!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!