3. joulukuuta 2010

Peppu pyörii ja sushitanssi alkaa!

Siis joku pizzaperjantai on niin 2000-lukulainen konsepti. Sushia sen olla pitää!

Siitä viimeistään tunnistaa Turun pikkukaupungiksi, että täällä on sushivaihtoehdot kovin vähissä ilta-aikaan. Pääsin nykäritreeneistä tänään puoli seiskalta, ja sen jälkeen ainoaksi keskusta-alueen (tuskin niitä missään syrjemmällä onkaan?) auki olevaksi sushipaikaksi ilmeni Hanko Sushi. Nimi kuulostaa itse asiassa erehdyttävästi japanilaiselta, mutta kyllä se viittaa ihan tuohon kotoiseen Hangon kaupunkiin. :)

Eka kerta kun haen tuolta, ja todennäköisesti myös viimeinen ellei ihan mahoton sushinälkä yllätä Yasukon ja Kadon ollessa jo kiinni. Olihan nuo nyt aivan syötäviä, pari juttua vain häiritsi... palvelu oli superystävällistä, mutta myös supernopeaa - jos saan 10 palan tilaukseni parissa minuutissa, on aika ilmeistä että ainakin osa rullista/nigireistä oli tehty valmiiksi odottamaan. Ja sit kamoon noi makirullat... enpä oo ennen nähnyt noin väsyneitä yksilöitä! Kasa riisiä ja keskelle lätkäisty yks kurkku tai lohenpala. Mulle sushi on makuelämyksen lisäksi aina myös suuri visuaalinen nautinto, hienosti tehdyt suupalaset ovat parhaimmillaan taidetta. Se puoli jäi kyllä tästä nyt puuttumaan aivan tyystin.


Mut ei siinä mitään, hotkaisin toki kaikki hyvällä halulla! :D

Tämän naputeltuani yritän keskittyä vielä hetken töihin, ja sitten...


...kietaisen illan päätteeksi yhden siiderin ja otan ehkä pari tanssiaskelmaa ikivanhojenvihreiden fiilistelybiisien tahtiin - heppu on pikkujouluissa ni saan luukuttaa mitä haluun! :) Laittakaas tekin 70-luvun hitit ja ihanat stemmaharmoniat tuosta alta soimaan. Molemmissa sattuu olemaan vähän sydänsuruiset lyriikat, ne ei nyt aivan sovi ainakaan omaan tunnelmaani mutta eipä anneta sen häiritä tanssahtelukuvioita!

Bo Donaldson and The Heywoods: Who Do You Think You Are


Fleetwood Mac: Go Your Own Way

1 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

Minä tykkään kanssa tuosta Fleetwood Macin biisistä, taitaapi se olla Guitar Herossakin? Mistä tulikin mieleeni, että on pitäny pelata jo monena iltana, mutta jonnekki se aika katoo eikä oo ehtiny :(

Ihanaa lumista viikonlopunjatkoa muuten kanssa!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!