29. joulukuuta 2010

Dance of the maisteri

Olen viime kuukausina tässä totaalisessa Take That -huumassani ihan tietoisesti jättänyt oikeastaan kaiken muun maailmassa olevan musiikin täysin huomiotta. Pikkuiseen oranssiin iPod shuffleeni on ladattu putkeen kolme viimeisintä TT-levyä, ja kun Flowerbed loppuu, kelaan biisit taas alkuun sinne Reach Outiin ja eikun uutta kierrosta putkeen. En vaan kyllästy.

Mutta onhan niitä muitakin bändejä tosiaan olemassa... Paras aika vuodesta -blogin lukijat ovat saaneet eilen ja tänään antaa paitsi vaatteistaan, myös musiikistaan tarkalle Stellalle ihan luvan kanssa vinkkejä, joista itsekin nappasin mieleen pari kiinnostavaa nimeä - ja yhden vanhan tutun, jonka olin jo ehtinyt unohtaa.

Muistan kuulleeni Fair to Midlandia radiossa joskus muutama vuosi sitten, mutta tarkempi tuttavuus jäi tekemättä, vaikka biisi tarttuikin korvaan. Olipa kiva löytää tää uudestaan! Ihan mahtava biisi! Ja kovin osuva siksikin, että jossain vaiheessa näiden vuosien varrella heppu on alkanut kutsua mua manaatiksi... en tiiä mutta kuulemma muistutan sellaista. Olkoon niin - tämän tahtiin maisterimanaatti tanssii oikein mielellään. :)

Fair to Midland: Dance of the Manatee

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!