24. marraskuuta 2010

Pöppö vs. paras

Päivän pöppö: Tälle viikolle on ohjelmassa suurinpiirtein kahden ihmisen työt, treenit tätä iltaa lukuunottamatta joka päivä, väsymys ja kireys. Ens viikolle taas on tasan yks dedis eikä juurikaan pakollisia treenejä. Sinänsä kiva tietää, että kohta pääsee ottamaan rennommin - mutta olishan se toki parempi, jos kiireily jakautuisi kalenterissa vähän tasaisemmin, vaikka freelancer olenkin. Heppukin hermostuisi vähemmän, kun avoakka ehtis tehdä muutakin kuin kokata unclebens-mössöä tai istua naama kiinni koneessa tai olla tanssimassa.

Päivän paras: Ehdin kelliä äsken hetken hepun kainalossa sohvalla. (Paitsi pöppö, kun heppu meni jo nukkumaan ja mä joudun vielä jatkamaan työpäivää.)

Ja toinen päivän paras on kans se, että Take That

anteeks nyt vaan, mutta tätä tulette kuulemaan vielä ja paljon

niin siis Take That kiertää Eurooppaa tällä ja vissiin enskin viikolla promoamassa uutta levyä, joten joka päivä saa katsoa eri maista kivoja haastatteluja ja livevetoja! Eilen olivat Italiassa radiossa ja X Factorissa, tänään oli vuorossa Ranska. Jossain välissä luvassa taisi olla ainakin Hollantia, ja perjantaina sitten Ruotsi... kyl nyt hemmotellaan! Hip hip!

0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!