6. syyskuuta 2010

Tall and tanned and young and lovely

Se on kuulkaas tasan vuoden päästä juhlapäivä - Duussi 30 vuotta! Mutta hoidetaan tää kaksysi-synttäri nyt kuitenkin alta pois ensin. :)

En yleensä ihmeemmin kärtä lahjoja, kun en ikinä keksi mitä erityistä mukamas tarttisin (paitsi sen digijärkkärin!) mutta onhan se kiva jos joku osaa muistaa jollain osuvalla... kuten heppu, jolta sain kaksi ihanaa lahjaa heti aamusella. Olin jo pussannut hepun töihin ja sonnustautumassa aamulenkkivaatteisiin, kun yhtäkkiä ovikello soikin ja siellä herra seisoi lahjakassi kädessä. Ja mitäkö kassista paljastui: Muse-kirja ja pieni vihreä muskelikuula! :)


Tekis mieli heti alkaa urheilla ton kahvapallon kanssa, mut vanha ja raihnainen ei nyt pysty... onnistuin nimittäin perjantaina salilla telomaan vasemman hauis-kyynärtaive-lihaksiston niin, että välillä kättä ei saa koukkuun ja välillä taas ei suoraksi. Että jos nyt yrittäisin rykäistä tuon murkulan ylös, saisin sen todennäköisesti päähäni. Ja olishan se nyt ehkä vähän kurja saada kahvakuulasta päähän omana syntymäpäivänä.

3 sanoo jotain:

hanska kirjoitti...

onnea onnea! voi kahvakuula-asia, oon nyt kuullu niin paljon aiheesta viime aikoina että joudun ehkä ottamaan personal traineria hihasta ja itkeä parit näytetunnit :D

Tincali kirjoitti...

Onnea tätäkin kautta! Melkoista ajatella, että ensi vuonna on tosiaan ihan toinen kymmen menossa. :o Varmaan tässä on tullut jotain pientä ikäkriisin poikasta välillä kehitettyäkin. Tosin vasta myöhemmin aina tajuaa, että oliskohan tämä taas sitä. xD

Kokeilin kerran kahvakuulaa, mutta sain siitä itseni niin jumiin, että uusintakierros on jäänyt. Salilla niitä olisi aimo kasa, joten pitäisi varmaan joskus tutustua niihin uudelleen.

Anonyymi kirjoitti...

Kerro sit millanen kirja oli!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!