2. syyskuuta 2010

Kun locking-maikka on poissa...

...oppilaat hyppivät pöydillä kahjon sijaisen kanssa!

Kaikki varmaan tietää mitä locking on? Se on sitä hilpeän näköistä, mukaansatempaavan funkkaavaa jorailua, jonka viimeistään Will Funk For Food toi viime vuonna Talentissa koko kansan tietoisuuteen. Kas näin:No mepä ei eilen locking-tunnilla tanssittukaan lockingia, koska kipeä opettaja oli lähettänyt tilalleen sijaisen.

Kaikki varmaan tietää mitä rock urok on? Ai ei? Se on sitä hilpeän näköistä, friistailaavaa, aaltoilevaa ja aggressiivista liikettä sekoittavaa matoilua, jota nähtiin Dancen ekassa jaksossa oman stailinsa kehittäneen Mikhailin esittämänä. Kas näin:

Flash toistinta ei löytynyt.

Lockingista ei siis eilen ollut tietoakaan - ehkä kreisein tanssitunti, jolla olen ikinä ollut! Tuo Mishka oli ihan mahtava hemmo, joka selvästi tanssii vain ja ainoastaan siksi, että rakastaa sitä. Päästiin tekemään kaiken maailman matoja, arm waveja, breikkiaskelluksia, piruetteja, freezejä, gangstaloikkia, dinosaurusliikkeitä... Suunnilleen mitään en osannu, mutta piru kun oli hauskaa! :D Tätä lisää!

2 sanoo jotain:

Anonyymi kirjoitti...

ei nyt liity pätkääkään aiheeseen mutta pakko sanoa: vilahdit mun ohi kaupungilla ja täytyy kyllä todeta että hitsiläinen kun sun uus tukka sopii sulle hyvin...ihan erinäköinen tyttönen,ja hyvännäköinen olikin!!!!


L

Duussi kirjoitti...

L - apua, koska muka, enhän mä ikinä käy kaupungilla... ainakaan niin, että tukka olis muuta kuin lintassa. :D Paitsi eilen illalla oltiin tanssien jälkeen ulkona syömässä...

Lähetä kommentti

Sano sää kans!