29. elokuuta 2010

You stick your head in the sunshine, don't expect the worst

Sen verran asiaa täs aamupuoliviideltä iloisen tanssiauditionpäivän ja vielä iloisemman juhlaillan jälkeen (huom. pitää istua terassilla niin kauan kuin vielä tarkenee), että tiedoks vaan että pääsin kisajoukkueeseen jahuu! Ens keväänä SM-kisoissa tanssin sitte nykytanssia. Eli nykärii.

Olen aika iloinen, että tällainen ehtoopuolen tanssija ylipäänsä kelpuutettiin vielä mukaan kisajoukkueeseen, ja tiedän että biisistä voi tulla aika hyvä koska koreografi-kamu (jonka kanssa muuten vedettiin taannoin yhden kevätnäytöksen pääroolit) on aika hyvä (no esmes niin hyvä että aloitti just opinnot teatterikorkean tanssilinjalla).

En siis sais olla nyt yhtään pettynyt, mut oon silti ihan vähän koska kamut valittiin toiseen nykäripienryhmään. Joka siis kilpailee meidän joukkuetta vastaan. Ja jossa on silleen ihan pirun hyviä tanssijoita. Että en sit päässy siihen joukkueeseen. En tunne meidän kuusihenkiseksi kaavaillusta joukkueesta ennalta kuin kaksi tyttöä; tiedän joka tapauksessa sen, että olen niitä kaikkia muita vanhempi. Paljon vanhempi. Kiva tietysti päästä tutustumaan uusiin ihmisiin, mutku...

STOP. Mitään mutkuja. Näillä mennään! Täysii! :)

Mut ensin nukun, ja kuuntelen unilauluksi vielä kerran tämän. Jossain arvostelussa oltiin sitä mieltä, että koko biisi on ihan kauheeta onnittelukorttilyriikkaa... mut muhun kyllä tehoaa nyt(kin) lempeä vakuuttelu. Don't give up, you will make it.

Erik Hassle: Bump in the Road

5 sanoo jotain:

Liina kirjoitti...

hei kyllä sä saat olla sekä iloinen että pettynyt. (ja kantsiikin ehkä vähän olla, jos kerta siltä tuntuu, ettei sitten kolmantena koko soppaan sekoitu syyllisyys siitä, että oot nyt et-pelkästään-iloinen.) mutta tunteet on hyvä tuntea. ja et sä kuitenkaan tee sitä, mitä ei kannata tehdä, eli jää kiinni siihen pettymykseen. koska sä vaan et oo sellanen.

ulkopuolisena mun on helppo olla sun puolesta oikein iloinen, koska uskon sun taitoihin eri lujasti :) tiedän, että oot huippu!

Duussi kirjoitti...

Liina - miten sä taas tiesitkin just miltä musta tuntuu... kiitos sanoista, pupu. :)

Olisin vain ja ainoastaan ja pelkästään iloinen, jos ei olis tuota vaihtoehtoa, että olisin saattanut päästä ystävieni kanssa samaan joukkueeseen (joka rehellisesti sanottuna vaikuttaa jo nimien perusteella aika dream teamilta) jos oisin parempi/lyhyempi/kivempi/jotain... nää kokoonpanot nyt on kiinni niin monesta asiasta, että syitä on ihan turha alkaa spekuloida ainakaan ennen ekoja treenejä, kun tapaan uudet joukkuekaverini ja ryhmädynamiikka alkaa muotoutua. Sitä paitsi nyt yöunien jälkeen odotan jo treenien alkua ihan superinnoissani. :)

Niin ja hei, kisat on 20.-22.5. Espoossa, saa tulla katsomaan!

Ilona A. kirjoitti...

Kiva, että pääsit joukkueeseen. Eikä me vielä mitään vanhoja olla! Ei myönnetä ainakaan :) Pitääkin tulla sit keväällä kattomaan, kun kisat rantautuu taas tänne etelään.

monsteri kirjoitti...

Hei mä tuun taas kyllä kattoon noita kisoja kun ovat ihan hoodeilla :) Johan siitä muutama vuosi onkin kun teitin tansseja olin Espoossa seuraamassa!

Sä oot ihan superhyvä <3

Duussi kirjoitti...

Ilona - joo, tällä kertaa tosissaan jännitin, pääsenkö mukaan... ensinnäkin siksi, että meiltä ei lähde tänä vuonna lainkaan muodostelmaa (johon olis tarvinnut enemmän tanssijoita) ja toisekseen siksi, että tänä vuonna meidän ihanat ja taitavat junnut siirtyvät aikuisten sarjaan. Me "mammat" ei siksi enää päästykään showjoukkueisiin, vaan ne varattiin nuoremmille ja meidät laitettiin sit nykyjoukkueisiin. Ja niin, kyllä mä koen olevani ihan vähän vanha jos oon joukkuekavereitani vähintään sen 10 vuotta vanhempi... :D

Kiva jos tuut kattomaan - siellä riittää mielenkiintoista tohinaa taatusti koko viikonlopun! Voin vaikka ilmotella sitten lähempänä, kun nuo aikataulut selviää tarkemmin. Tai voit vilkasta FDO:n sivuilta. :)

Monsteri - voi kiitos pupu. <3 Ihana jos tuut sitte kattomaan! Keväällähän siitä tuleekin tosiaan jo neljä vuotta, kun kisat oli viimeksi Espoossa. Järjestäjänä on nytkin sama tanssikoulu, DCA, joten luvassa on todennäköisesti hienot puitteet (mitä ei voi sanoa ihan kaikista tässä välissä olleista kisoista).

Lähetä kommentti

Sano sää kans!