22. elokuuta 2010

Lights go down and all I know is that you give me something...

Tänään on huimannut oudosti koko päivän. Hello hello (hola!), I'm at a place called Vertigo! En missään tapauksessa laita suurinta syytä eilen korsolaisvieraidemme kanssa nautittujen drinkkien jos toistenkin niskoille, vaan syytän näistä pyörryttävistä tuntemuksista perjantaina tapaamiani irlantilaisherroja. Bono, The Edge, Larry ja Adam vetivät Olympiastadionilla sellaisen shown, ettei paremmasta väliä! Paitsi että eilen ne soitti holdmethrillmekissmekillmen, jonka oisin kyllä halunnu kuulla. Mutta noin muuten. Paidankin ostin, tämmösen styylikkään kasarivibaisen topin!


Vieläkin puskee välillä sellasia mielettömiä hurahdusfiiliksiä jostain sydänalan tienoilta, kun muistelee tuota perjantaita. En osannut heti keikan jälkeisissä tiloissa sanoa, mitkä olivat omia kohokohtiani, mutta näin jälkeenpäin mieleen tulee eniten kaikuja siitä, miten pakahduttavan komeasti City of Blinding Lights ja Where the Streets Have No Name soivat tähtitaivaan alla. En halua päästää näistä fiiliksistä irti ikinä! :)

Kiitos ja pusun mojaus siis keikkaseuralle - Monsterin (kuvassa alla mun takana) kanssa on koettu viime vuosina vaikka kuinka monta upeaa hetkeä ihanilla keikoilla, ja tää menee kyllä niistä sinne kärkikastiin!

...vaikka Bono the Maailmanparantaja osallistuukin omalla panoksellaan maailmanlaajuiseen av-kääntäjien riistoon. Tai siis Bonohan varmasti haluaisi nostaa kääntäjien palkkioita pähkinöistä edes manteleihin, mutta siellä on firmassa sit vissiin joku vielä suurempi pomo joka sanoo että eihän sellainen ole mistään kotoisin. Kiitos kuitenkin Bono kun yrität! ...yritäthän? :D


Suhisevan videonpätkänkin kuvasin. On toi One vaan aika epeli biisiksi. You gave me nothing, now it's all I've got... mutta U2 antoi kyllä perjantaina paljonkin. Kiitos! Tuuttehan pian uudestaan!


2 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

:D

Ihanasti kirjotit upeasta illasta; kiitos että olit mukana jakamassa tuon unohtumattoman kokemuksen tähtitaivaan alla!

hanska kirjoitti...

hei, harmi kun ei koskaan päästy samoihin hippoihin, vaan jotenkin tuntuu että vielä joskus :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!