13. elokuuta 2010

It goes on and on and on and on

Polka Dotsin Jonna listasi tänään leivontasoundtrackinsa biisejä (voi hitsi koskahan toi Glee oikeen alkaa Suomen telkkarissa?), joista yksi kuulosti kovin tutulta... mutta vain vähän eri versiona.

Siispä omana työtsemppisoundtrackinani juuri nyt (kyllä, vähän yli yks, ei pal naurata, mutta oli niin hauska ilta että sen ansiosta jaksan puurtaa vielä hetken) tuttuja tunnelmia viime tammikuulta... onneks ei oo silleen ikävä eikä mikään tonne New Yorkiin. Huokaus perään paikallisella kielellä: sigh.

Mut hei, näillä yötyörahoillahan niitä matkojakin tehdään... ;)

Rock of Ages Broadway cast: Don't Stop Believin'

3 sanoo jotain:

Petteri kirjoitti...

Jotenki diggaan tästä biisistä, en tiedä mikä siinä viehättää. Ehkä se että se tuo mieleen alkukesän etelänmatkan Välimerelle jossa joku jannu lauloi tän karaokebaarissa. Ei tosin yhtä komeilla muuveilla.

Liina kirjoitti...

mulla on sit kuitenkin kovasti syyllinen olo, että joudut yötöihin meidän takia. bwaaah.

Duussi kirjoitti...

Petteri - tässä biisissä on tosiaan jotain outoa taikaa! Tietysti ainahan musa potkii enemmän, jos sen liittää johonkin muistoon. Itselleni tää on jotenkin tosi vahvasti nimenomaan New York; ei pelkästään siksi että sattui olemaan tuon talvella Nykissä nähdyn hilpeän rokkimusikaalin finaalibiisi, mutta sanatkin jotenkin osuu tuohon unelmien kaupunkiin... ;) Diggaan myös biisin jännästä rakenteesta, kun kertsi tulee vasta ihan lopussa ja hommaa on kasvatettu siihen mennessä jo kitarasooloja myöten.

Liina - kultamuru, älä tunne YHTÄÄN syyllisyyttä. Ilta teidän kanssa oli ihan paras, ja ehdin vielä nukkumaankin ennen auringonnousua. :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!