10. elokuuta 2010

I still feel very much like singing

Joo kivaa tääl Helsingis! Tänään on viimeinen päivä Monsterilassa tällä erää, mutta johan mä tuun ens viikolla tänne taas uukakkosta kattomaan. Onkin ollut aika älyttömän ihana reissu... ja uskokaa tai älkää, paljon jää kuvien ulkopuolellekin ihan omiksi muistoiksi - esimerkiksi hieno En lähde täältä salaa, Glo-hotellin ilmaiset skumppalasilliset, se miten tärkeitä rakkaat ystäväni ovat, häissä vetämäni hikinen ja hilpeä charleston-oppitunti jonka jälkeen heppu sanoi että oli musta vähän ylpeä, se kun heppua kuljetettiin Skattalla kottikärryissä helteisessä yössä laiturijatkojen jälkeen, sunnuntai-illan huikea ukkosmyrsky, Monsterin leipoma ihana raparperipiirakka ja se miten paljon häissä itketti Ihmisten edessä ja rouvaparin toisilleen kirjoittamat vihkivalat. Sitä en vielä tiedä, kuinka monella nenäliinalla aion selvitä tästä illasta.

3 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

Ihania tunnelmakuvia!
Ja nyt on rakkaat kissanikin oikein edukseen :D Kiva ku olit ja tervetuloa uuelleen millon vaan!

hanska kirjoitti...

hei kummatkin te, uukakkosen aikaan helsingissä myös provinssiböönat! jotain treffejä vois koittaa järkätä, ei se bono koko yötä laulane.

Duussi kirjoitti...

Monsteri - oli kyllä niin kivaa, kun oli tuommoset työkaverit! Ihan tosi paljon tylsempää yksin kotona kääntää. :)

Hanska - siis totta kai Bono laulaa koko yön. Mut jos ei sattuiskaan laulamaan, niin olis kyllä kiva tehä kimppatreffit! Tuun siis siihen perjantain keikkaan, mut sopikaa Monsterin kanssa kuvioista tarkemmin kun sillä on sillon muitakin konsertti- ja yövieraita.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!