18. elokuuta 2010

Dance little sister!

Kauan ei enää tarvitse tanssin ystävien odotella, kun pamahtaa: Suomen (So You Think You Can) Dance alkaa Nelosella ensi viikon sunnuntaina 29.8.! Jejejee! Itsehän tässä koko ajan jännitän, pääsikö tanssinopettajani/valmentajani/ystäväni mukaan; pudotusleiri oli viime viikolla, mutta kun niillä on se vaitiolosopimus niin ei voi kertoa mitään... no kohtahan se selviää, jos mimmiä ei ala näkyä tunteja pitämässä. ;) Kävi miten kävi, voitte olla varmoja että Duussilassakin pauhataan syksyn mittaan Dancesta!

Ja se pauhaus alkaa nyt. :D Esimakua tulevasta on saatu viime viikkoina Nelosen sivuilla, jonne ilmestyy joka aamu uusi koetanssivideo. Eilen vuorossa oli upea Minttu, jo toista vuotta putkeen hallitseva naisten performing arts -lajien (eli show-, jazz- ja nykytanssin) suomenmestari, joka vetäisi auditioneissa viimevuotisen SM-kultaa tuoneen kisaohjelmansa (biisin toisen koreografin oma koetanssivideo muuten tässä).

Tähän koetanssiversioon on näköjään lisätty vähän fouetté-piruetteja ja fliku ja kierrevipu, jotka omasta mielestäni eivät varsinaisesti istu biisin tunnelmaan eivätkä tuo kauheasti lisäarvoa Mintun taitavuuteen... uudet temput olis siis sinänsä voinut jättää poiskin - täällä tuo alkuperäinen versio viime vuoden kisoista vertailun vuoksi kiinnostuneille. Monesta koetanssivideosta kyllä huomaa, miten tuo lava on turhan pieni; vaikuttaa ikävästi liikkeen laajuuteen, jos tila tuntuu loppuvan kesken.

Mutta tässä sitä suomenmestarin tyylinäytettä! Nuori, taitava, symppiksen oloinen ja monipuolinen tanssija - ei oikeastaan edes voi olla mahdollista, etteikö Minttu olis noiden leiriltä valitun 16 parhaan joukossa... enkä ihmettelis vaikka voittais koko kisan. :)

Flash toistinta ei löytynyt.

1 sanoo jotain:

Ilona A. kirjoitti...

Mä seuraan kanssa innolla, onko vanhoja lukiotuttuja pyrkimässä. Ainakin yhden kuvan olen jo Nelosen sivuilta bongannut, enkä kyllä ihmettelisi yhtään, jos kyseinen mimmi pääsisi ohjelmaan asti.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!