6. heinäkuuta 2010

Pink - it was love at first sight

Kesäloma on parasta, mitä ihmiselle voi tapahtua.

Tähän lopputulokseen olen päätynyt kahden lomapäivän jälkeen. Eka kesäloma yrittäjänä - tää tuntuu jotenkin vielä paljon makeammalta näin, kun saa ihan omin luvin keskeyttää raatamisen ja heittäytyä vapaaherrattareksi. Lomailen siis nyt kaksi viikkoa, ja yritän jatkaa lopunkin heinäkuun vähän normaalia rennommalla työaikataululla.

Pitkiä ja ennen kaikkea yhteisiä aamiaisia Hesarin äärellä, päivästä toiseen polttavan kuumana porottava aurinko, läpsyjä ja shortseja, mansikoita ja pusuja, leffoja ja kirjoja, siideriä ja grillausta, edessä kahden viikon sisään kaksi kesäteatteriesitystä ja kaksi reissua Tukholmaan... kyllä, parasta.

Kun mittari näyttää tällaisia lukemia, valitaan se lämpimämpi vaihtoehto eli ulkoilma...


...ja lakataan lomakynnet pinkillä. En oikein osaakaan käyttää varpaissa värejä muuten kuin kesäaikaan, ja OPIn Strawberry Margarita jos mikä on kesäväri!


Auringossa tarvitaan toki jotain muutakin pinkkiä kuin varpulit - huulirasva! MACin versio on varustettu kesään sopivasti suojakertoimella 15, ja sävyvaihtoehtoja on joka makuun (mausta puheen ollen, voide kaiken lisäksi maistuukin hyvältä). Itse valitsin sävyistä vaaleimman vaaleanpunaisen, nam.


Hehe onnistuinpa kuulostamaan ihan joltain muotibloggaajalta, joka on saanu MAC-sponssin... vaikka kyllähän semmoseen voiskin suostua. Arvon herra MAC, kiitos tarjouksestanne, ryhdyn mielelläni yhteistyöhön kanssanne. Pusuja!


Kun en keskity pussailuun, keskityn kuljettamaan ääntä kohti kaikenmoisia kesäherkkuja. Herra Hakkaraisen vadelmalimonaadi maistuu kesältä, mansikat ja jätski äitin pihassa maistuu kesältä, torilta ostetut kirsikat maistuu kesältä, mansikka-piparminttuhillo aamujogurtissa maistuu kesältä, uusin karkkiaddiktioni eli Eldoradon sweetheartsit maistuu kesältä. Ja minähän maistelen!

3 sanoo jotain:

Tincali kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Hyvä kun laitoit viestin, koska mietin joskus, että kuka tuolta seuratuista blogeista puuttuu. Jotenkin olet taas tipahtanut sieltä pois ja luulin bloggailun loppuneen. En ymmärrä... Onneksi löydyit kuitenkin. :)

Ihanan kesäisiä kuvia! Herra Hakkaraisen limu on todella hyvää. :)

monsteri kirjoitti...

Ollaan huulirasvakaksosia sitten :) Mielessä on ollut jo viikon verran, että pitäis hakea se Fucshia Fix -sävyinen huulirasva itelle kun purkin pohja näkyy nykyisestä jo aika isosti. Ettei vaan lopu kesken!

Tykkään, että sais olla vielä enemmän pinkkiä kuin tuossa Petting Pinkissä :D

Duussi kirjoitti...

Tincali - apua, minne mää olin hukkunut? :D Enpä kyllä kovin aktiivisesti ole viime aikoina kommentoinutkaan, vaikka olen koko ajan lukenut sunkin blogia... oma höpöttelyni on kyllä jatkunut tasaista tahtia koko ajan, kiva siis että löysit takaisin nyt tuoreena rouvashenkilönä! ;)

Monsteri - no mä muistelinkin että sulla on tuo sama! Ja sulle käy hyvin se pinkimpikin, ite vaan en osaa käyttää kauheesti väriä huulissa... Musessa sit pusutellaan huulet töröllä eiks niin :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!