8. heinäkuuta 2010

Kuin varkain sydämeni vei

Vaikka futiskisat lähestyvät uhkaavasti jo loppuaan, pääsin vasta eilen kunnon kisastudion makuun. Heppu on siitä hassu ihana mies, että sitä ei penkkiurheilu kiinnosta, enkä itsekään katso muuta kuin lähinnä taitoluistelua ja jalkapalloa. Olen siis hiljaa itsekseni vilkuillut ja intoillut pelejä (tosin suurin into lopahti siihen kun Italia putosi), mutta eilen vihdoin pääsin mukaan kunnon kisafiilikseen, kun espanjalais-brasilialais-suomalainen sekalainen seurue kokoontui äidin espanjalaisen ystävän luo jännittämään ja meuhkaamaan Espanja-Saksa-välieräpeliä. Ja hyvinhän siinä kävi! :)


Ehkä vähän normaalia parempi meininki katsoa matsia natiiviseurassa asianmukaisin eväin ja varustein. Etenkään emäntä itse ei meinannut pysyä nahoissaan, kuten ehkä (muuten surkialta) videoltakin kuulee... :) Venga venga! Guapo torero! Ooleeoleeoleeolee!Littikin näytti hyvin menneen pelin jälkeen peukkua. :D

1 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

España! Nyt tulikin probleema eteen, ku molemmat mun suosikkijoukkueet pääsi finaaliin. Ketä sitä nyt kannustaa kun ei halua kummankaan häviävän... :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!