19. kesäkuuta 2010

Victoria ja Daniel ne yhteen soppii

Tänään on se päivä! Onnen päivä! Kuninkaallinen hääpäivä! Viktuuria ja Dooniel saavat toisensa! Grattis, grattis!

Riemastuin ehkä jopa naurettavan paljon, kun huomasin tossa joku viikko sitten, etten joudukaan lähtemään merta edemmäs suklaakalaan - Victorian ja Danielin hääsuklaata saa (ainakin) Stockalta! Eiku pakettia kainaloon ja maistelemaan.

Jo rasian kansi herättää kuninkaallisen fiiliksen: kultaiset kruunut, tulevan kuningattaren hillitty juhla-asu ja virallinen teksti The Wedding Chocolate valmistelevat kaikin puolin sivistyneeseen ja etiketinmukaiseen suklaanautintoon.


Sisäkannen kuvassa nuoripari hymyää niin onnellisena, niin onnellisena. Daniel on uskomattoman ihanan imelän vaivaantuneen maireana, ja Vickan esittelee säihkyvän kaunista kihlasormustaan jännästi laskostetussa mekossaan.


Entäpä ne suklaat sitten? No kuulkaa ne on syöty jo aikapäiviä sitten. Hyviä oli. Hasselpähkinää, mustikkaa ja puolukkaa.


Itse lähden katsomaan häitä ystävän luo tanssikauden päätösbileisiin - en tosin ole ihan varma, kiinnostaako koko häähässäkkä ketään muuta... mutta mää haluun kattoa! Ruotsalaiset siiderit siis kainaloon ja nenäliinat valmiiksi esiin, että voi töräyttää onnen niiskautuksen kun Carola laulaa hääparille omistetun kappaleen. Vaikka musta kyllä kaikkein kaunein ruotsinkielinen (ja oikeastaan melkein ylipäätäänkin kaikkein kaunein) hääviisu on loistavan The Real Groupin semisiirappinen Ett liv för mig. Huomasin vasta eilisen hääkonsertin loppuvaiheessa, että Real Groupkin oli siellä - mahtoikohan ne laulaa just tämän? Oi että... etenkin vikan säkeistön pianissimo kohdasta 2:27 alkaen, samoin kuin alltid-sointu kohdassa 3:48 - siis oon kuullut biisin noin tuhat miljoonaa kertaa, ja silti joka kerta tulee noissa kohti kylmät väreet ja alkaa itkettää! Parasta! :)

Kan jag få skänka dig en ton
som alltid ska spela inom dig
försiktig men fri klingar vår melodi
och när den stilla flyter på
då vet vi att vår dröm har blivit sann

The Real Group: Ett liv för mig

2 sanoo jotain:

-A kirjoitti...

iiihana laulu.

mä kattelin eilen ihan lyhyen aikaa konserttia, mutta ehdin nähdä mm. joutsenlampi-akrobatian, joka oli upea, mutta siltikin parhautta oli Viktuurian ilmeet :)

mulla on tässä menossa moraalikeskustelu itseni kanssa: katsonko häitä vai teenkö gradua. jälkimmäinen oli syy siihen etten lähtenyt miekkoselle avuksi maalle vaikka toinen on ollut yötä myöten ansiotyössä ja nyt vielä joutui mettätöihin. taidan laittaa tallennukseen ja katsella jonain toisena päivänä vaikka kuinka tekisi mieli istua tuntitolkulla telkun edessä :)

Bisquits kirjoitti...

Haha, tää postaus nauratti mua, kuvailit niin hyvin Danielia tuossa kuvassa. Jotenkin niin lavastettu kiiltokuvapoika tuossa kuvassa. ;-) Ihana pari joka tapauksessa! Minäkin tahdon tuollaisen suklaarasian!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!