16. kesäkuuta 2010

Shopping shopping

Olen tänään tehnyt Tärkeitä Ostoksia. Ensinnäkin latasin hiukan jumppatunteja Motivuksen magneettikortille - jota on, kuten kuvasta näkyy, höylätty ahkerasti vuosien mittaan. En juuri ehdi Motarille muulloin kuin näin kesäisin, kun tanssitreenit harvenee, joten nyt oli taas aika täyttää kortti että pääsee jumppaamaan ja salille punttia nostelemaan. Kävinpä tänään kokeilemassa pitkästä aikaa rvp-muokkausta, ja sainkin yllättäen elämäni hirveimmän = raskaimman = parhaan jumppatunnin! Paljon mieluumminhan sitä maksaa sellaisesta tunnista, jolla ei vaan yksinkertaisesti jaksa tehdä kaikkia toistoja, kuin sellaisesta jolla on silleen leppoisan kivaa ja tulee ehkä vähäsen hiki. Jalat veti hapoille jo alkulämmittelyssä, ja ekojen greippien kohdalla vasen akillesjänne ilmoitti, että haluaisi mieluummin kotiin. Täristen ja puhisten rämmin tunnin läpi, saas nähdä miten toi käveleminen huomenna sujuu...


Ostin myös Ruisrock-lipun, jee! Tänä vuonna rokkaankin poikkeuksellisesti vain yhden päivän, kun perjantain olen isin kanssa Tukholmassa ja sunnuntain vietän Salossa serkkupojan rippijuhlissa. Väliin jäävistä bändeistä harmittaa eniten The Ark, muiden missausten kanssa pystyn elämään. Ja heppuhan on vain tyytyväinen, kun saa remuta kaksi päivää keskenään poikien kanssa. :)


Ja sit ostin kesän ekat suomalaiset mansikat. Voi kuulkaa että on hyviä! Puuron kanssa kun laittaa vähän omenaa ja mantsikoita ja rusinoita ja hunajaa, oijoi mikä herkkulounas. (Heppu sullekin jäi vielä!)


Kas mutta mikäs se siellä mansikkarasiaa nuuhkii... Oi kyllä! Mulla on ikioma yksisarvinen! Maailman kaunein vaaleanpunainen olento, jonka harja kimaltaa auringossa. Stockan leluosaston myyjä katsoi ehkä vähän ihmetellen, kun onnen kyynel silmäkulmassa ensin silittelin hepoa häkeltyneenä monta minuuttia ja sitten kiikutin sen kassalle. "Laitetaanko lahjapakettiin?" "Ei tartte, se tulee ihan itelle."

Nyt mun ei tarvitse koskaan olla yksinäinen eikä onneton.

1 sanoo jotain:

mamma kirjoitti...

Lapsuuden narusta vedettävä puuheppa on saanut kaivatun sarven päähänsä, vaaleanpunaisen värin ja kimalletta! Taisin taas ymmärtää jotain väärin tai oikein tai en ollenkaan.. Suloista.
Miksei kukaan muu kommentoi koskaan, vai onko kaikki vaan naamakirjassa?

Lähetä kommentti

Sano sää kans!