18. huhtikuuta 2010

Very Important Person: T. Tähti

Ei sitten voitettu sitä New Yorkin -matkaa perjantaisesta Turun Tähti -kisasta. Mut ei haittaa, kivaa oli kuitenkin! Oli hyvä fiilis vetää, kun oli tupa täynnä tuttuja kannustamassa, ja koska kenraalista kuvattu video ei näyttänyt aivan katastrofaaliselta, voitiin h-hetkellä vain nauttia lavalla. Nine-teemalla ekaks vähän Quando quandoa ja päälle Cinema Italianoa. Keikun-keikun!

Saatetaan olla aika ihanii tyttöi :)

Laitetaanpa näytille myös vähän videokuvaa illasta: ekana lavalla vanneakrobaatti Sanni, toisena Aurajoki Undergroundin ihkut breikkipojat, kolmantena vahvat ja villit pariakrobaatit Jutta ja Helena, neljäntenä me ja viidentenä mielenkiintoista japanilaista parapara-tanssia esittänyt FinnPARAnoids. Semmosella porukalla siis kisattiin finaalia, paitsi taikuripoika Joni puuttuu jostain syystä koosteesta. Meidän pätkä alkaa kohdasta 3.31 - jos joku ei tunnista, niin meitsi ristiaskeltaa eturivin valokeilassa siinä 3.50 jälestä. :)Ennenkuulumatonta panostusta Formal Friday -pukeutumiseen! Videoesittely ja kaikki! Päällä viehkeästi heilahteleva hapsumekko, verkkosukkahousut, korkkarit ja hiuksissa kaunis kukkainen. Ihan kivaa vaihtelua toi lavapynttäytyminen, kun vietän kaikki päivät kotona/tanssikoululla verkkareissa/treenivaatteissa ilman meikkiä.


Kisan voitti taitava ja symppis vanneakrobaatti Sanni (joka tosin ei edes ole turkulainen, mut mitä pienistä)...


...mutta mekin saatiin vähintään mahtavat lohdutuspalkinnot - Lynin ja Vegasin vippikortit! Neljäksi vuodeksi! Että kelpaa sit käydä Lynkyssä ilmatteeks bailaa vielä 33-vuotiaana! :D


Täytyy kyllä ihan rehellisesti sanoa, että koko show'sta jäi hiukan ristiriitaiset fiilikset. Oli tietysti hauskaa päästä kisaamaan vähän uudenlaisessa ympäristössä ja tapaamaan muita lavataiteilijoita, mutta jokin tossa voittajan valinnassa jäi aavistuksen verran vaivaamaan... ei siis sillä, että just me oltais ansaittu voitto kaikista eniten; se nyt vaan jättää hiukan spekulaation varaa, että Turun Tähti -kisan ja matkapalkinnon voittaa helsinkiläinen yksin esiintyvä taiteilija esimerkiksi nyt vaikka yleisönkin suosikiksi valitun sikahyvän viisihenkisen breikkiryhmän sijaan. Yks breikkipojista bloggasikin sopivasti kisan jälkeisenä päivänä omia näkemyksiään showbisneksestä.

No joo mutta se siitä, no hard feelings, hauskaa oli! Näkyy Lynkys ainaskin vuoteen 2014 asti! :D


0 sanoo jotain:

Lähetä kommentti

Sano sää kans!