12. huhtikuuta 2010

Dream on

Johan lähti viikko makiasti käyntiin. Nukuin viime yön ihan omasta aloitteestani sohvalla pärskyttäen, ja tänään olen jatkanut samaa hommaa visusti peiton alla... mukava tapa viettää ihanan aurinkoista kevätpäivää. Etenkin kun viikonlopuksi olis vaikka mitä kivaa ohjelmaa tiedossa, ja terve pitäis olla niinku mielellään heti huomenna. En haluais valittaa, mutta plää.

Pärskytyksen ohessa tämä flunssainen muffinssinmussuttaja on tänään haaveillut siitä, että olisin terve ja selvinnyt hullusta tanssikeväästä kesäkuuhun asti - eli ehtisin pitkästä aikaa harrastamaan jotain muutakin urheilua! Sit kyllä käyn lenkillä ja puntilla ja pumpissa ja kombatissa ja uimassa! (Ja, no tietysti, myös tanssitreeneissä. Mut en joka ilta.)

Niin ja ennen kaikkea alan treenata uuden henkilökohtaisen valmentajani Zuzanan kanssa. Siis herranjumala mikä mimmi! En nyt itse sentään ihan tuommoiseksi silaribarbiksi hingu, eikä musta edes saisi tuon näköistä millään maailman treenillä - siis urheileminenhan ei ole se ongelma, sitä kyllä tekisin mielelläni vaikka tuntikaupalla päivittäin, mutta kun vähintään yhtä mielelläni nassutan niitä muffinsseja... :)

Mut että eiköhän noista videoista jotain vinkkejä löydy kuntotreeniin, jahka sellaiseen taas löytyy aikaa sit kesemmällä. Kunhan vain innostus pysyisi yhtä kovana kuin nyt flunssan kourissa. ;) Tekisin tänkin treenin niinku nyt heti jos vaan olisin terve! Siis tekisin tekisin!

Zuzana @ Bodyrock.tv: Body On Fire Workout
(otsikko & pysäytyskuva näköjään valittu
mahdollisimman myyvästi, älkää antako hämätä...)


5 sanoo jotain:

Pupuce kirjoitti...

Joo, ei oo selkävammaisten jumppaa tuo...Vaikka tolla pyykkilaudalla ei voi olla selkäkipuja. Hemmetti, kun ärsyttää tollaset hyväkroppaset ihmiset! ;)

Duussi kirjoitti...

Pupuce - no eiks vaan ärsytäkin! :D Tuo Zuzana vaikuttaa kyllä tosi symppikseltä tyypiltä.

Selkävammat osaa kyllä olla rasittavia. Mutta ei kai se auta kuin jumppauttaa sitä niin paljon kuin vain suuremmitta kivuitta pystyy... iteltäkin taas viime viikolla salpautui hetkeks henki, kun selkään sattui kesken tanssitunnin. Meni onneks ohi.

Viimeksi eilen harkitsin tilata ostosteeveeltä sellasen Back 2 Life -vempaimen, mutta taitaa olla liian hyvä ollakseen totta...

hanska kirjoitti...

hitto muuten, tuo liike missä ojennellaan vastakkaisia raajoja, näyttää niin yksinkertaselta mutta puuh, eipäs ollutkaan. mietin tässä että noita liikkeitä kun tekis aina sillon tällön teekupin hakemisen yhteydessä muutaman kutakin niin aika hyvin pysyis veri kierrossa pitkin päivää. en tiedä, kauanko jaksaisi tehdä oikein reeninä, käviskö tylsäksi (vai osaisko ajatella että lihaslihaslihas).

Duussi kirjoitti...

Hanska - totta, olishan nuo oivia taukojumppaliikkeitäkin! Enpä tullut edes ajatelleeksi, kun jäin jotenkin jumiin siihen, että nuo täytyy tehdä tuollaisena hulluna intervallitreeninä sekuntikellon kanssa.

Taidanpa siis aloittaa itsekin uusien liikkeiden testaamisen teenhakureissujen yhteydessä! Ei tunnu sitte kesäkuussa niin pahalta, kun ryhtyy vääntämään noita kokonaisia treenejä... ehkä... :D

hanska kirjoitti...

mä tässä justiin paria liikettä teenhakureissulla vetäsin ja tuntuu siltä ettei noita ihan äkkiä kyllä pysty pitkinä sarjoina tekemään, mutta varmana kiertää veri taas hetken aikaa sormenpäihin asti. ja miksei se lihaksia kehitä pienemmissäkin pätkissä vaikkei hapenottokykyä välttämättä niin lisääkään. kauheen kiva videolinkki (vaikka onki ärsyttävä kroppa tolla naisella), jotenki inspiroi tekemään taukojumppaakin kun on vähän jotain erilaista.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!