11. tammikuuta 2010

See the light on your face, let it shine just let it shine

Mitä opin tänään? Kannattaa jäädä friikuksi ja käydä kampaajalla! Kun sitten piipahdat parin viikon tauon jälkeen toimistolla, kaikki ihailevat kilpaa, miten säteilevältä näytät, miten otsan stressirypyt ovat kadonneet ja miten hymykin on jotenkin kirkkaampi. No niinpä, miksiköhän. :)

Ennen:

Jälkeen*:
*Jäi sitten jollekin toiselle päivälle opeteltavaksi, mitkä on ne kuvakulmat, joilla kaksoisleuan saa parhaiten piilotettua... :D

Ihanan 11. hetken ihana Heli teki mulle tänään taas kivan uuden pään, toi värin kuivumista odotellessa vihreää teetä ja goji-marjoja ja varastosta vanhoja Mondoja, joissa oli Nyki-juttuja (kirjoitin parhaat vinkit tietysti heti kalenteriin ylös). Viime kerrasta olikin vierähtänyt kamalan kauan - ehdin niin tottua tohon pikkumyy-lookkiin, etten pitkään aikaan edes kaivannut mahdollisuutta pitää hiuksia auki tai ylipäätään millään muulla tavalla... voin kertoa että heppu kyllä kaipasi. :D Nyt reissun alla tuli kuitenkin itsellekin sellainen olo, että tarttis tehdä jotain: latvahuitulat hittoon, uutta keventävää kerrostusta kehiin ja väri taas tummemmaksi. Hyvä tuli. Ja mikä tärkeintä, yltää edelleen hyvin myös pikkumyysykerölle. :)

3 sanoo jotain:

Laura kirjoitti...

näyttääpä hyvältä :) kaunis tuo väri!

Hanstu kirjoitti...

Näyttää oikeen ihanalta, mistä mieleen tulikin, että tarttis varmaan ittekki suunnata kampaajalle... Jos määki joskus alan freekuks, nii haluan näyttää just noin rentoutuneelta :)

monsteri kirjoitti...

Taas tänä aamuna kaipasin lisää vapautta tähän työelämään kun en meinannut millään päästä sängystä ylös...
Mutta onpas ihana tukka ihanaisella naisella kyllä! Toivottavasti rentous nyt kestää reissuun asti kun ei tarvi valvoa kaikkia öitä töiden parissa. Ehkäpä tuutte tosiaan tänne käymään piakkoin sitten yhessä; mielelläni kuulisin sitten reissukuulumisetkin ihan in person :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!