1. joulukuuta 2009

All I want for Christmas is ... money


Miten se joulukuu nyt jo yhtäkkiä tuli! Eikä mulla ole edes joulukalenteria. Ihana Loma Roomassa -seinäkalenterikin vetelee viimeisiään... kun käänsin uuden kuukauden esiin, heppu repesi nauramaan. Audrey kieltämättä näyttää kuvassa vähän siltä, ettei ehkä haluakaan Gregorylta pusua? :D

Aikamoinen suhinakuukausi on edessä. Töiden osalta irtautumista ja epävarmuutta, luovalla puolella musikaalivääntöä ja tanssitreeniä ja keikkalointiakin. Niin ja sitten vihdoin se joulu! Olen jo ostanut jopa yhden lahjan, enkä niistä lopuistakaan ajatellut kauheesti stressata. Tärkeintä on kuitenkin päästä rauhoittumaan mummilan jouluhäsellykseen rakkaiden sukulaisten kanssa. (Lisäys: ja relata tietysti myös hepun kanssa jouluisissa punkkuhiprak tunnelmissa uudessa ihanassa kodissa. Heppu kun luki tuosta, että "ai tärkeintä on päästä jouluks pois kotoa". No eikä ole.)

Ja mikäs tässä sitä juhlista jalointa odotellessa:

:)

1 sanoo jotain:

hanska kirjoitti...

se sun heppus taitaa olla melekoonen venkula. (hitto kun on muuten helppo typottaa hepun kohdalla)

mulla on yksi lahja jo tilauksessa ja toinen ajatuksen tasolla valmis. ei kai niitä läjäpäin tarvi hommatakaan. huomenna kun palautellaan veroja, voi alkaa suunnitella lisempiä.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!