17. marraskuuta 2009

Häntää hellii käärme

Novoivoi kuulkaa, nyt on musikaalimeiningit jäähyllä kun flunssa-aalto on kaatanut rankat gangstat petiin. Ensi-ilta meni perjantaina muikean mukavasti (etenkin siihen nähden, että yhdellä pääroolien esittäjistä oli ääni pois, bändistä puuttui kaksi soittajaa ja muutama oli muuten vaan kipeä) ja sepä olikin sitten toistaiseksi siinä, seuraavat kolme näytöstä peruttu. Huomenna olis yritys päästä lavalle ennen kahden viikon esitystaukoa, toivotaan että jengi on kunnossa!

Siis itse mukaan lukien - tulihan se perinteinen syyslenssu vihdoin mullekin. Tänään kotipäivä sängyn pohjalla, kavereina Lipstick Jungle -maraton, Stefano Accorsi, nenäliinapaketti, pienen kaupan kokoinen valikoima vihreää teetä (heppu on jostain syystä määrännyt mut teenostokieltoon, en tajua) ja levyllinen tummaa suklaata. Kun on kipeenä niin surkuttelu ei ainakaan auta paranemiseen, pitää ajatella happy thoughts :) kuten tämmösiä kaikkia:

5 sanoo jotain:

monsteri kirjoitti...

Koita parantua! Kuulostaa iha vaikuttavalta toipumisarsenaalilta :) Mistäs tollasia Hari-tuotteita oot löytäny? Ja vielä tärkeämpi kysymys; ovatko nameja?

Ja meinaatteko te tammikuussa tareta Nykissä? Brr... Mutta hienoa jos pääsette reissuun!

hanska kirjoitti...

voi häntää! jostain ihan kuin olisin kuullut että sitä on nyt liikkeellä. sitten pitää maata hartaasti ja hyvällä omallatunnolla!

Fifi kirjoitti...

Pikaista paranemista hännälle & muulle kropalle! Levolla, teellä ja suklaalla luulisi voinnin kohentuvan vikkelästi. Palataan lounassuunnitelmaan kunhan olet kunnossa. :)

Hanstu kirjoitti...

Meitsi on ihan hidas... Piti lukea otsikko kahteen kertaan, kunnes tajus, mitä laulua lainattiin :) Paranemisia! Toivottavasti olette koko jengi pian tolpilla ja saatte esitykset rullaamaan! Nimim. saattais vaikka tulla katsomaan :P

Duussi kirjoitti...

Kiitos paranemistoivotuksista! Tauti meni onneksi ohi parin päivän lepäilyllä, nyt rokataan taas. :)

Monsteri - nuo on Ruohonjuuresta, aivan ihania! Tuun aina ihan hulluksi siellä, kun tekis mieli ostaa joka sorttia. :) Nyt on tosiaan matka varattu tammikuulle, ei kai siellä kauheesti kylmempi voi olla kuin täällä...? :D

Hanstu - joo tuuhan ihmeessä kattomaan! :) Ens viikolla taas polkastaan show käyntiin, ja ainakin yksi lisäesityskin on tulossa joulukuulle.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!