27. elokuuta 2009

Oh Caroline (prowl off, jump an prance)

Sarjassamme "Duussila goes muotiblog":

Törmäsin tässä iltapuhdetyönteon lomassa Carolinen blogissa niin siistiin asukokonaisuuteen, että henki salpautui. Tässä on kaikki niin kohdallaan että pyörryttää: hiukset, tummat silmät, pitkä neuletakki, lyhyt mekko ja paljaat sääret (ei toki haittaa jos ne on noin hyvännäköiset), perusmageet juurioikeanpituisvartiset saappaat tasapainottamassa helman minimittaa, mustaa mustaa mustaa. Mullekki!

5 sanoo jotain:

Liina kirjoitti...

:D hiano o. ja sopis kyllä sullekin.

tiiäkkö, mulla on toi biisi soinut aika paljon päässä (ja soittimessakin köhhhh) kun käyn sellasilla dance hall reggae -tunneilla jotka on ensteks parhaita ja jotenkin oli vaan ehkä vähän hassua että samainen vuosikausia vanha renkutus päätyi tänne otsikoksi nyt myös, mutta niin kai se on että great minds think alike :)

Neo kirjoitti...

Sinäkin yhä blogistaniassa. :)

Ilona A. kirjoitti...

Kiva asu, mutta itse en osaa pukeutua kokomustaan. Yritin vähän aikaa sitten enkä päässyt ovesta ulos. Piti vaihtaa turkoosi paita :)

Minkälaisen osan sait musikaalista? Vai onko se salaisuus? Kuulosti kovin mukavalta se meininki.

Duussi kirjoitti...

Liina - joo, beautiful Liinas think alike ;)

Dance hall reggae on varmasti just parasta! Paras on myös tuo biisi, muistan olleeni ihan pähkinöinä sillon kun se tuli.. eli 12-vuotiaana. :D

Neo - kas päivää, täällähän sitä ollaan! Hauska nähdä!

Ilona - voi että kun itsekin vielä osaisin käyttää kirkkaita vaatteita! Tuli heti mieleen yksi neljän vuoden takainen valokuva, jossa olen vaaleat pitkät hiukset ponnarilla ja turkoosissa paidassani ihanan iloisen kesäisenä Pariisissa. Nykyään peilistä katsoo joku ihan toinen..! (Okei, onhan tässä ikääkin tullut lisää, kuvassa näytän vielä aika tyttöseltä.)

Kertoilen jossain vaiheessa musikaalista varmasti lisääkin - aivan huippua on tähän mennessä ollut, en malta oottaa taas huomisia treenejä! :) Olen siis mukana ennen kaikkea tanssijana (neljäs tanssityttö on itse asiassa vielä hakusessa), mutta ollaan myös rooleissa eli näytellään ja lauletaan muiden mukana. Oon sellanen aika kova, petollinen ja katkera 25-vuotias gangsterimimmi ;)

Ilona A. kirjoitti...

Juuh, no oon mäkin vähän rajoittunut, kun paitapinossa on melkein pelkästään turkoosia ja vihreetä :)

Vitsit miten kivalta kuulostaa tuo musikaali ja gangsterimimmin rooli! Jos asuisin Turussa, hakisin oitis neljänneksi tanssitytöksenne.

Tosta valokuvajutusta tuli mieleen, että löysin vastikään muutossa yhden kuvan, jossa olen 14-vuotias. Yksi kaverini totesi, että olen ihan samannäköinen vieläkin. Se ei ollut ehkä kauhean kivaa, kun ikää on pian tuplat tuosta... Lohduttauduin sillä, että kommentti johtui kai siitä, että mulla on nyt pitkä punainen tukka, kuten kuvassakin.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!