5. elokuuta 2009

Lauantai laiturilla

Hei po eer! En ookaan vielä ehtinyt kertoa mitään viime viikonlopun DBTL-hulinoista. Sinänsä ei kyllä tekis mieli kertoakaan - vaikka lauantaipäivä olikin hauska, sitä leimasi aamusta asti harvinaisen paska fiilis.. onnistuin nimittäin tekemään rakkaalle ystävälleni ikävät oharit, kun olin lahopäisyyttäni ottanut lauantaille tuplabuukkauksen, enkä ollut samaa lahopäisyyttäni tajunnut ajoissa peruuttaa tuloani ystävän juhliin. Jossain matkan varrella olin jo ehtinyt unohtaa koko kuvion, ja kun puhelin lauantaiaamupäivällä soi, vastasin iloisesti - kunnes heti vastattuani tajusin, mitä asiaa ystävällä todennäköisesti on. Persele, ei vaan ole kivaa joutua a) tuottamaan toiselle pettymys b) pettymään samalla itseensä.


Nomutta, festarointi oli silti kivaa. :) Lauantain tärkein bändi oli meille tietysti Viikate, joka onkin vieraillut viime kesinä ahkerasti DBTL:ssä - saisivat kyllä tulla taas pian ihan omallekin keikalle Turkuun! Viikate on älyhyvä, yhtä aikaa alavireinen ja alakuloinen ja suunnattoman hilpeä. Kuultiin ihan järjettömän hauska (nojoo) Matti ja Teppo -vitsikin, jota en enää muista kunnolla, heppu saa tulla kertomaan sen kommenttiboksiin. Pusuja Viikatteen pojille, ootte ihanii!


Sillä välin kun me hepun kanssa rokattiin Kaarlen ja kumppaneiden tahtiin, myös hepun kaverit olivat saapuneet rantaan fiilistelemään festareita - tosin ilman rannekkeita ihan sinne jokilaivojen puolelle. Porukka päivysti Papa Joen yläkannella, jonne mekin suunnattiin Kauko Röyhkän diggailun sijaan. Matkalla kävin bajamajassa hiukan huvittamassa itseäni. Viikset sopisivat sinullekki!


Olisi ollut mukava jatkaa istuskelua paatissakin, mutta teltta kutsui taas - no hei Tommi Läntisen 50-vuotisjuhlakonsertti, ei voi missata! Juhlan kunniaksi lavalla nähtiin vierailemassa mm. Jussu (iik!), Ressu, Hombre ja Heikki Salo. Heppu on kyllä tainnut kasvaa jossain tynnyrissä, kun ei tuntenut mitään Tommin klassikoita - itse laulaa hoilotin ja tanssia hytkytin onnellisena täpötäyden teltan perällä, kun osuttiin paikalle sopivasti kuuntelemaan mm. Mä en haluu enää muistaa, Satelliitti ja Villi ja vapaa! :D


Heppu ei oikeen syttyny Tommin punaiselle tukalle (en voi ymmärtää) ni lähdettiin jo muutaman biisin jälkeen takasin laivaan. Seuraavana vuorossa olisi ollut Dingo, jota sitäkään ei lopulta päädytty kuuntelemaan, vaan jatkettiin iltaa sangrian ja ystävien parissa - edes tässä kohtaa meni ystävät musiikin edelle, yritin parhaani mukaan vaimentaa omaatuntoani niistä tekemistäni ohareista.. huokaus. :)


Kun ilta ennätti, en kyllä nähnyt mitään lentäviä satelliitteja - mutta sentään Tommi Läntisen vielä kerran Koulun viinituvassa, jonne siirryttiin kylmää pakoon. :) (Viereisestä pöydästä alkoi tietysti heti artistin sisään astuttua raikua Via Dolorosa, josta näillä festareilla kuulinkin alkuperäisesittäjän version sijaan vain Apulannan ja tämän melko äkkiä hiljaiseksi vaimennetun kännisankarin esitykset..) Lämmitysnesteenä toimi ykkösherkku Cuarenta y tres -kaakao, 43 ja suklaa ne yhteen soppii, kokeilkaa vaikka!

5 sanoo jotain:

Saara kirjoitti...

Ihana viiksikuva :D Likes!

Nuori Nainen kirjoitti...

Mahtavat viikset!

Voi Tommi, oma annokseni tältä vuodelta tuli toivottavasti täyteen sillä Pori-Turku välillä, kun se soi autossa Tyypin toimesta kovaa ja pitkään ;)

Duussi kirjoitti...

Viikset oli kyllä hilpeät! :) Hepun ilme ehti olla hetken aika epätoivoinen, kun tulin sieltä bajamajasta kamera kädessä: "Sori kun kesti, mut oli pakko ottaa kuva" :D Mitä lie arveli mun nähneen tarpeelliseksi kuvata..

Saara - joo kyllä tommonen rykäsy vuoden tarpeiksi taas riittääkin :D

Tiia kirjoitti...

Uhuu, Viikate! Vieläkin odottelen, että pääsisi herrat täälläkin näkemään. Meni niin ikävästi ohi tuo heinäkuun keikka. :( Helismaa-hevi on ehkä paras määritelmä, jonka bändistä olen tähän mennessä kuullut. :D Iskee kyllä lujaa.

Pete P. kirjoitti...

Oi, se on onnekas Heppu joka voi kasvaa tommiläntisettömässä tynnyrissä. Olisinpa itsekin voinut.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!