26. heinäkuuta 2009

Over now

Jaahas, se on sitten loma lompsoteltu loppuun. Kun kello huomenna aamulla soittaa 7.00, ei parane kääntää kylkeä: ylös se on ponkaistava (uskon osan vastuuta hepulle, joka on hyvä hereilletönijä) ja lähdettävä etsimään, missä se työpaikka taas olikaan.

Eilen pidettiin tyttökemut joessa killuvien isojen laivojen kunniaksi - ystävä asuu sopivaisesti Varvintorin laidalla, ja saatiin diggailla Tuomoa ja Sealilta kuulostanutta trubaduuria parvekeaitiosta käsin. En nyt sit loppujen lopuksi edes pistäytynyt noissa purkeissa eikä tänäänkään menty katsomaan paattien läksiäisparaatia, mut hienoiltahan ne tosta rannastakin näytti!


Puolenyön jälkeen aloitettu matka keskustaan keskeytyi mukavasti, kun ystävän eksä nappasi meidät isännöimänsä ihanan Famnen-laivan kannelle ja kiikutti pöytään kuoharia ja mansikoita. No kyllä tuommoset tarjoilut aina naisille kelpaa ;)


Ilta päättyi yllättäen hiukan vähemmän hilpeissä merkeissä, eikä seurueemme lopulta ikinä päässyt sinne keskustaan asti, mutta ei siitä sen enempää, kaveria ei jätetä ja loppu hyvin kaikki hyvin. :)

Tänään otin ohjelmaan vihdoin ja viimein sen, minkä lupasin hepulle että teen loman aikana - dedis se vaan on paras motivaattori lomallakin - eli vintillä majailleiden slam-vuorien läpikäynnin. Jos swappailu on aivan vieras harrastus, lukaise inforuutu vaikka täältä! Meille muodostui vuosien aikana tuon harrastuksen myötä sellainen about kymmenen tytön tiivis ystäväporukka, jossa vaihdeltiin noita slameja vain keskenämme. Kuten kuvasta näkyy, banaanilaatikot sisältävät melkoisen määrän vihkoja vuosilta 1996-2004 - kyllä siinä kuulkaa on kattava läpileikkaus nuoren naisen ja ystäviensä elämään 15-vuotiaasta reilu parikymppiseksi! Noiden selaaminen on suoraan sanottuna aika hurja matka muistoihin. :) Projektina on nyt siis ottaa säilöön vain murto-osa noista kaikista vihoista; sain hepulta luvan ostaa tommosen söpön ranskalaiskantisen peltirasian, jos mahdutan kaikki talteen jäävät slamit siihen. (Älkää kertoko hepulle, mutta saatan käydä hakemassa Rustica Roomista vielä toisen samanlaisen boksin.)


Yhteen aikaan oli tapana kirjoittaa takalehdelle jokin vihon tekohetkellä tunnelmaan sopiva runo tai laulunpätkä. Kaikenlaisia kivoja, jo unohtuneita tekstejä sieltä löytyikin!


Heppu saa jatkaa lomailua vielä viikon verran, mutta käytiin mun viimeisen lomapäivän kunniaksi tänään iltapalalla Sergiolla. Melko hyvää parmankinkku-rucola-pizzaa, lasi viiniä ja jälkkäriksi pallo vanilja- ja melonijäätelöä! Kyllä näillä eväillä jaksaa huomenna taas töihin. :)


Leppoisaa lomailua onnellisille ja meille muille potkua alkavaan työviikkoon! Täällä kyllä jatkuu kesähulinat vielä täyttä päätä, DBTL starttaa tiistaina - meikän festariohjelmassa ainakin Apulantaa, Ristoa ja Viikatetta!

4 sanoo jotain:

Mari kirjoitti...

Ai säkin oot swappaillu? En käsialaa kyllä tunnistanu :)

monsteri kirjoitti...

Ihana viikonloppu sulla takana, tsemppiä vaan taas töihin. Meilläkin porukkaa palailee tipoittain takaisin sorvin ääreen hiljaisen kuukauden jälkeen. Tänäänkin joku jo ehti kysyä, että olenko minäkin tänään palannut lomalta; sanoinpahan sitten vaan, että täällähän minä olen ollut koko kesän ;)

Naily kirjoitti...

Näin se loppui loma sitten sielläkin. Täällä pohdittiin myös tänään, että mites tämä arki nyt oikein menikään. Yöllä heräilin monta kertaa katsomaan kelloa. Kun oli tottunut nukkumaan vähintään 9 asti, niin 6.30 tuntui pahalta. Yllättäen olinkin aika pirteä herätessäni. Älyttömän hiljaista vielä on työrintamalla, koska moni on nytkin jäänyt lomalle. Pehmeä lasku siis alkuun.

Kirjoittelin jonkin verran joskus aikanaan toisten swappeihin. Muutakin laskin itsekin matkaan, mutta enpä niistä yhtäkään saanut takaisin. Ei siis ollut tarpeeksi innokasta porukkaa ringeissä.

Ihanan näköistä pizzaa! Nyt pitäisi vaan osata lopettaa herkuttelu ja päästä arkeen senkin osalta. :p

mamma kirjoitti...

Mammalla on kellarissa tilaa - ettei myöhemmin kaduta, kun olet heittänyt vihot pois. Iteltä on hävinnyt eri tärkeitä nuoruusmuistovihkoja matkan varrella, ja sekös harmittaa!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!