4. heinäkuuta 2009

Just one day out of life, it would be so nice

Mun oli alun perin tarkoitus tänään duunin jälkeen aloittaa loma reippaasti kuntosalin kautta pyörähtäen, mut päätinkin sit rientää suoraan kotiin kun täällä Ruisrock-vieraat oli jo odottamassa - ja sittenhän tie jo veikin Marinan akkreditointipisteen (meinasin mennä halaamaan Teemu Brunilaa mutten sit viittiny) kautta Auroran terassille. Kesäloman avaajan kunnian sai makoisa punainen raparperidrinksu:


Kun lasit ja lautaset oli tyhjennetty lattarirytmien tahtiin ja viikonloppuvieraat lähtivät pressi- ja vippipassiensa turvin vesibussilla matkaan kohti Ruissaloa, siirryttiin hepun kanssa istumaan illanjatkoa äitin ihanan vihreään ja kukkaloistoiseen pihaan. Ohjelmassa Seelan rapsuttelua, valkoviiniä, tummaa suklaata ja puutarhanesittelykierros.


Kohta tapahtuu simahdus, pitää levätä että jaksaa huomenna rokata! SMG (itkettää jo valmiiksi..), Egotrippi, Tehosekoitin, Glasvegas, Mew ja muut odottavat - näkyy Ruissalossa piipöl! :)

4 sanoo jotain:

Nuori Nainen kirjoitti...

SMG oli keskiviikkona täällä Oulussa, ja olivatpa he ihania! Vähän itketti, tosi paljon hymyilytti ja erittäin paljon laulatti. Pakko oli ottaa kännykälle videota, joka on hymyilyttänyt muutaman päivän päästäkin, vaikka laatu on aika kakka.

Oikein ihanaa lomaa!

Muuten, olen tulossa 17. pv. Turkuun, ja mietin, että olisiko mahdollista tavata esim. lounaan merkeissä?

monsteri kirjoitti...

Ihanaa, ja hyvin ansaittua lomaa! Toivottavasti nähhään vielä tässä kuussa.

mamma kirjoitti...

Nyt ei olekaan NIIN viherä piha enää; aamulla alkoi moottorisaha soida ikkunan takana. Reippaat nuoret naiset haalareissaan ja hiiopin kera kaatoivat pyytämämme puut ja kuivat oksat korkeuksista. Siinä meni kyllä yksi, jota en olis halunnut, mutta kuulemma oli vaarallisen mätä. Nyt paistaa aurinko suoraan keittiöön. Suunnittelen jo pensaita ja ehkä uutta kukkapenkkiäkin puiden tilalle, näkösuojaa nääs.Eka lomaviikko menee siis pihatöissä. Oli muuten mainiota, että oli naiset duunissa: varoivat pioneja ja muita kukkia duunia tehdessään. Arvaa vaan olisko perusturku-ukot välittäneet mitään...

Duussi kirjoitti...

Nuori nainen - onnistuit kuvaamaan SMG:n ytimen ihan tismalleen! :) Juuri noin se meni lauantaina Ruisrockissakin: vähän itketti, tosi paljon hymyilytti ja erittäin paljon laulatti! Kunnon yhteislaulut taas vedettiinkin, suosikkini joka keikalla on banjobiisin tunteella vedetty "minä vihaan häntä" :D

Treffit 17. päivä sopii näillä näkymin mainiosti! Kokeilenpa, toimiiko sun profiilin spostiosoite :)

Monsteri - kiitoskiitos! Yritetään ehdottomasti järkätä kuun lopulle ne DBTL- tai muut treffit.

Mamma - hyvähyvä puutarhanaiset! :) Täytyy tulla ihailemaan uutta pihaa viimeistään ens viikolla reissun jälkeen, voitas vaikka grillata joku ilta jos on nättiä ilmaa!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!