20. heinäkuuta 2009

Gdansk, päivä 4

Maanantaiaamuksi sovittiin treffit hotellin aulaan jo yhdeksältä, että ehdittäis vielä saada mahdollisimman paljon irti viimeisestä puolikkaasta matkapäivästä. Kamuja odotellessa heppu ehti perehtyä aamun sanomalehteen (puolaksi toki) ennen kuin suunnattiin aamiaismetsälle.


Ysi nyt ei ole lopulta kovin aikainen aika lähteä liikkeelle, mutta niinpä vaan kaikki kahvilat olivat vielä kiinni! Ensimmäiset aukesivat vasta kymmeneltä, joten jätettiin suolissa kurniva nälkä hetkeksi huomiotta ja käytiin odotellessa ostamassa kauppahallista tuliaisia (no makkaraa!). Aamiaispaikkakin löytyi lopulta kivalta pikkukadulta, jolla oli kahviloiden lisäksi paljon korukauppiaita - meripihka tuntui olevan kovasti huudossa tuolla päin.


Aamiaisen jälkeen otettiin suunnaksi karkkitehdas! Siellä sitä oli kuulkaa yhtä jos toista sorttia ja muutamaa eri väriä, pojat pleksin takana veivasivat kuplivaa kuumaa(?) karkkitaikinaa ja kaatoivat vielä vähän lisää sokeria päälle. Namm. Karkkilan jälkeen seuraava etappi oli luonnollisesti jätskikipsa (kuvasta ehkä näkee miten onnelliseksi tötterö voi ihmisen tehdä).


Miks aika kuluu ulkomailla aina niin nopeesti! Niin vain reissu olikin jo ohi ja oli otettava suunta taas yläilmoihin ja kotimaan kamaralle. Matkan päätöskuva on hämäävän iloinen - olisin mielelläni jatkanut ulkomaanlomailua vielä muutaman päivän, mutta onnellinen hymy johtuu ihan siitä helpotuksesta että kone laskeutui ehjänä perille. :D Do widzenia Polska, varmasti nähdään vielä!

2 sanoo jotain:

puolukka kirjoitti...

Sä oot ihan Pikku Myy :D!

Annukka kirjoitti...

Missäpäin Gdanskia tuo karkkitehdas on? Olisi kiva siellä vierailla lomalla, en vaan löytänyt siitä mitään tietoa.. Kivalta näyttää tuleva matkakohde muuten!

Lähetä kommentti

Sano sää kans!