5. maaliskuuta 2009

Haast, haast

Pitkästä aikaa haastelua: Saara heitti monessa blogissa jo nähdyllä "neljäs kuva" -meemipallolla. Säännöt:
  1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
  2. Valitse neljäs kuva kansiossa ja julkaise se blogissasi.
  3. Selitä kuva.
  4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.
Neljäs kansio sisälsi tanssistudiolla viime kesänä pidetyn iloisen kuvauspäivän sadon. Neljäs otos sattui sopivasti olemaan tällainen tilannekuva, jossa ei näy selviä naamoja, joten uskaltaudun julkaisemaan tytöiltä lupia kyselemättä (itse en siis ole kuvassa mukana). Meneillään aamupäivän meikkailuhetki ennen varsinaista kuvaussessiota - kameran takana silti tässäkin taitava Ville Paasimaa. Tsekatkaahan samalla meiän coolit pojat täältä!

Kuvanpaljastelumeemi on jo kiertänyt niin monessa paikassa, etten haastele varsinaisesti ketään vaan jätän tämän vapaasti napattavaksi. Vinkkaahan ihmeessä kommenttiboksiin, jos otat haasteen vastaan - toisten kuvia on aina kiva vaklata ;)

4 sanoo jotain:

Tiia kirjoitti...

Katsoin ensin, että tuo on varmaan joku screen-shot Huippumalli haussa -ohjelmasta tai jostain. :D Hyvä tilannekuva. Nuo linkin takana olleet liikekuvatkin oli upeita. :o Varsinkin se eka mustavalkoinen.

Löysin blogimaailmaan uuden innostuksen pienen tauon jälkeen, joten nyt hiihtelen täällä urakalla. :) Kiva katsella taas sinunkin blogia.

hanska kirjoitti...

mä olen miettinyt jo aiemminkin tämän nappaamista, ja tarkistanut mikä se kuva olisi. katsotaan joko nyt innostuisin paljastamaan sen :D

Duussi kirjoitti...

Tiia - kuvassa on meikattavana yksi noista meidän lukioikäisistä kaunokaisista, joka kyllä voiskin olla jostain mallishowsta.. :) Voltit ja tynnyrihypyt näyttää paremmalta ihan liikkeessä, mut kyllä noi breikkikuviot tosiaan toimii kuvissakin! :)

Kiva kun oot visiteerannut! :)

Hanska - paljasta, paljasta! :D

hanska kirjoitti...

no mä sitte ku yllytettiin kerran.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!