26. maaliskuuta 2009

And I know it won't take you long to make me smile

Tänä vuonna kesälomani käynnistyy parhaalla mahdollisella tavalla = Ruisrock-viikonlopulla. Artistikattauksesta on ehditty julkistaa mukava osa, ja päiväkohtainen ohjelmakin nettisivuilta jo löytyy. Aloin juuri odottaa lauantaita 4.7. perhoset mahassa: että samana päivänä näkee sellaset ihanuudet ku Mew, Glasvegas, Tehosekoitin, SMG, Egotrippi ja PMMP (ja vielä muitaki jos vaan kaljanjuonnilta ehtii)!

Kesä, festarit ja loma! Pelkkä ajatus saa sekoamaan!! :)

Ja oijoi! Jossain vaiheessa kevättä ilmestyvää Mewin uutukaista odottelen kieli vähintään yhtä pitkällä kuin SMG:n uusinta. Levyn ja Ruisrockin odotusta tahdittaa hissimusiikkina Am I Wry? No - meidän kotitalon uusi hissi nimittäin päästää saapumispimputuksena laskevan pienen terssin, joka toki sisältyy noin biljoonaan maailman musiikkikappaleeseen, mutta omassa päässäni siitä lähtee aina soimaan Farah drives with her eyes closed..

4 sanoo jotain:

mamma kirjoitti...

Ettässaatkin hissisaundista irti! Älä lopeta tota ikinä! Pienet ne on ihmisen ilot urbaanissa turbiinissa ja turbulensseissa." Linnut laulaa niinku ennenkin, ihmiset tekee sen vaan harvemmin".

Duussi kirjoitti...

Mamma - minkäs sille voi että päässä soi! (Se oli runo.) I hear music! :D

Pete P. kirjoitti...

Glasvegas!

Duussi kirjoitti...

Pete - mulla oli sellainen kutina, että tulet kommentoimaan just tasan tuolla yhdellä sanalla. :D

Lähetä kommentti

Sano sää kans!