13. helmikuuta 2009

Henkeen ja vereen

Saaralta tuli hetki sitten tekstarilla suru-uutinen: Bleak hajoaa. Voi rakas Bliik! Vasta kun innoissani mietin, koska mahtaa tulla uutta matskua että pääsis taas keikallekin rokkaamaan. Surustuttaa, että loistava (lue: yleisesti ihan liian vähälle huomiolle jäänyt) debyyttilevy jäi samalla viimeiseksi. Toivotaan kuitenkin, että uusien projektien soundeja pääsee jo pian kuulemaan!

Alla suora lainaus nettisivuilta.

Bleak lopettaa.

Melkein 12 vuoden jälkeen, Bleak-yhtye on päättänyt lopettaa toimintansa. Syyt ovat lukuisia mutta päällimmäisenä ovat yhtyeen sisäiset ja musikaaliset erimielisyydet. Bändin miehistössä on tapahtunut tietynlaista jakautumista missä haluttiin kulkea eri suuntiin ja nyt tultiin pisteeseen jossa ei ollut enää mahdollista toteuttaa tätä bändiä yhdessä siten että kaikki olisivat onnellisia.

Päätöksen taustalla ei ole mitään suurta draamaa eikä ketään osoitella sormilla, ja tämä on lopulta kuitenkin se parempi päätös. Kaikki ovat tässä haikeilla mielin koska on paljon hyviä yhteisiä muistoja - mutta myös helpottuneita koska sisäiset ongelmat ovat olleet suuri henkinen rasite ja syy unettomiin öihin monen vuoden ajan, ja nyt jokainen voi viimein "hengittää vapaasti".

Kaikki jäsenet aikovat kuitenkin vakaasti jatkaa musiikin tekemistä omilla tahoillaan ja näistä tullaankin tulevaisuudessa kuulemaan - jokainen jäsenistä toivoo toisilleen menestystä näissä projekteissa eikä välillemme jää mitään hampaan koloon, kukaan ei kanna kaunaa mistään.

Bleak haluaa kollektiivisesti kiittää kaikkia ihmisiä jotka ovat tukeneet meitä alusta loppuun asti, aina faneista, ystävistä ja läheisistä ihmisistä Helsinki Music Companyn, Warnerin ja Popgramin henkilökuntiin. Kiitos teille kaikille, te teitte tämän matkan mahdolliseksi ja bändin perintö jää elämään teidän ansiostanne.


Henkeen ja Vereen, veljet ja sisaret

T: Caleb, Madu, Junior, Crab & Zeta


Duussi toivottaa Bleakin viisikolle kaikkea hyvää (vaikka yhteisen matkan varrelta löytyy pientä tölvimistäkin, hahaha mitä muistoja!) ja lupaa tanssia toukokuussa Tampereella sellasella vimmalla että alta pois! :)

4 sanoo jotain:

Pete P. kirjoitti...

Se oli se Buusteri-kirous sitten. En oo ikinä väärässä.

Duussi kirjoitti...

Pete! No hitto! :D

Anonyymi kirjoitti...

Tännekin: http://www.myspace.com/flamermusic

Duussi kirjoitti...

Saara - yess! Kiitos linkkivinkistä, hyvältäpä kuulostaa.

Lähetä kommentti

Sano sää kans!