6. helmikuuta 2009

Atshiu

Tiiättekö kun yleensähän siinä käy niin, että flunssa iskee juuri siinä vaiheessa, kun pakolliset hommat on saatu tehtyä ja stressitila hellittää. No tällä kertaa nuhapeikko ottikin pienen varaslähdön ja tuli kylään jo eilen illalla. Samperi!

Täällä nyt sitte hytisen vilttien alla Finrexin-pöhnässä ja kulutan hyvää toipumisenergiaa itseni soimaamiseen, kun en mennyt tänään töihin vaan jäin kotiin lepäämään, jotta olisin illalla edes jossain kunnossa ystävän väitöstä juhlimaan. Tyypillinen suorittajan työmoraali..

Huomiseksi oli suunnitelmissa tanssitunti & kisatreenit ja illalla kamun tuparit; huonolta näyttää. Kaiken lisäksi pitää pysytellä kaukana hepusta, joka ei kaipaa tähän kohtaan yhtään ylimääräistä flunssaa, koska on viikon päästä lähdössä laskettelureissulle. Turha toivoa siis mitään parantavia pusuja! :D

Atshiu. Pitäkää peukkuja, etten illalla kupsahda korkkareiltani!

2 sanoo jotain:

Sandy kirjoitti...

Voi ei! Toivon ihmeparantumista iltaan mennessä!

Fifi kirjoitti...

Voi tylsyys, toivottavasti hyvät bileet eivät sentään mene vallan ketuiksi!

Annas olla muuten viimeinen kerta, kun laitat linkin taakse pelottavan ötökän kuvan ilman ennakkovaroitusta! :D Äiti huijasi mut klikkaamaan linkkiä, onneksi olin varuillani ja käänsin pään pois juuri ajoissa. Terv. nimim. Muurahaisetkin on pelottavia.

Hauskaa iltaa kaikesta huolimatta! :)

Lähetä kommentti

Sano sää kans!